Στο κέντρο αποκατάστασης “Αρωγή” η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων

ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗ ΜΑΕΣΤΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΤΗ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 2015 ΑΡΩΓΗ ΝΙΚΑΙΑ 2

Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεών της επισκέφτηκε και ψυχαγώγησε την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου μετά από πρόσκληση του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή» στη Νίκαια Λάρισας τους ασθενείς και συνοδούς – συγγενείς που φιλοξενούνται στο χώρο.
Η χορωδία παρουσίασε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα από γνωστά τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου a capella και συνοδεία πιάνου δίνοντας μια ανάσα δροσιάς και ανακούφισης στους ασθενείς. Επικράτησε τόσο μεγάλος ενθουσιασμός από την ερμηνεία του προγράμματος που σε κάποια στιγμή χορωδοί-ασθενείς και συνοδοί ενώθηκαν σε μία μεγάλη χορωδία και τραγούδησαν όλοι μαζί. Τη συναυλία της χορωδίας έκλεισε ο καλλίφωνος φίλος της χορωδίας κ. Πέτρος Πετσεπές με την υπέροχη ερμηνεία δύο ρετρό τραγουδιών.
Στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια μουσικής κ. Κατερίνα Ζαρογιάννου και τη χορωδία διηύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος των φίλων της χορωδίας κ. Μαλέτσικας ευχαρίστησε την διευθύντρια του κέντρου κ. Στογιάννη για την πρόσκληση και τη φιλοξενία της χορωδίας, επισήμανε τη σπουδαιότητα και τη σημαντική κοινωνική πρόσφορα του κέντρου αποκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή και ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση. Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κ. Στογιάννη, η οποία ευχαρίστησε τη χορωδία και το μαέστρο για την παρουσία τους στο κέντρο και ζήτησε αν μπορεί να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της επόμενης καλλιτεχνικής χρονιάς ακόμη μια συναυλία στο κέντρο, πρόταση που έγινε με χαρά δέκτη άμεσα από όλους τους χορωδούς.

Add Comment