Εκδήλωση αφιερωμένη στο μοντέρνο χορό από την Ακαδημία Χορών Ελασσόνας

Ελασσόνα 26 Μαΐου 2015, Ώρα 19.00, Πλατεία Ειρήνης (Σιταροπάζαρο)

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας διοργανώνει την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και ώρα 19.00 στην πλατεία Ειρήνης (Σιταροπάζαρο) μια εκδήλωση αφιερωμένη στο μοντέρνο χορό και σε όλους τους λάτρεις του tango, mambo, rock n roll κ.α. ειδών χορού. Αποτελεί την παρουσίαση στο κοινό της πόλης της προόδου που έχει επιτευχθεί από τα παιδικά και εφηβικά τμήματα της Ακαδημίας που δραστηριοποιούνται στο μοντέρνο χορό, υπό την επίβλεψη της δασκάλας χορού Αγγελικής Πνάκα.
Μια εκδήλωση για όλους, μικρούς και μεγάλους, με έντονα συγκινησιακή φόρτιση για τους παλαιότερους αλλά και ευκαιρία για γνωριμία με τους νεότερους. Μουσικές από όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν την όμορφα ανακαινισμένη πλατεία, μελωδίες γνωστές σε όλους μας, ενώ οι μικροί και μεγάλοι χορευτές της Ακαδημίας θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους και της θέλησής τους για μάθηση.
Και επειδή ο χορός είναι «μέσο έκφρασης και ελευθερίας» σύμφωνα με την Isadora Duncan τη γυναίκα που έβαλε τα θεμέλια του μοντέρνου χορού στα τέλη του 1920 καλείται όλο το κοινό της πόλης να παραστεί σε αυτήν την πρωτότυπη παρουσίαση.
Αφοσιωμένοι πιστά στην ιδέα ότι ο χορός ομορφαίνει την ζωή όλων μας και μας κάνει καλύτερους, αγωνιζόμαστε συνεχώς για την διάδοσή του.

Add Comment