Επικράτησε του ΠΟΕ ο Απόλλων Λάρισας

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-1

ΦΩΤΟ - ΠΟΕ 3

Νικητής στο ντέρμπι της Α1 της Ε.Π.Σ.Λ. αναδείχθηκε ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Απόλλων Λάρισας, που επικράτησε με 0-1 του γηπεδούχου Π.Ο. Ελασσόνας.
Το παιχνίδι, που έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με διαπεραστικό ψύχος δεν είχε πολλές φάσεις και στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους, αν και παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι, να παραμένουν άσφαιροι σε ακόμη μία αγωνιστική, κάτι που ήδη προβληματίζει τον τεχνικό Νίκο Φώλλα, που ψάχνει λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ο ΠΟΕ βρίσκεται προσωρινά …εκτός της προνομιούχου τριάδας της βαθμολογίας, που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία.
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας παίζοντας έξυπνα, με συμπαγή άμυνα και αντεπιθέσεις, κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από την Ελασσόνα.

Φάσεις – γκολ

2΄: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κολοβός από τα αριστερά, παρά την πίεση, σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει το δεξί δοκάρι του Γκουτζουρέλα και απομακρύνεται.
17΄: Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, με τη μπάλα να φθάνει στα πόδια του Περτζιόνι, που σουτάρει με δύναμη, στέλνοντας την μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα.
19΄: Μακρινό δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
24΄: Νέα ομαδική οργανωμένη προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στο κεφάλι του προωθημένου Καζάκη, που την στέλνει μόλις άουτ.
45΄: Δυνατό σουτ του δραστήριου Ελευθεριάδη υποχρεώνει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να αποκρούσει.
75΄: Αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, σουτ αποκρούονται προσωρινά από τους αμυντικούς του ΠΟΕ, αλλά στη συνέχεια με σουτ – κεραυνό ο Ευσταθιάδης στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Γκουτζουρέλα, γράφοντας το 0-1, μέσα σε πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων.

[wpg_thumb]

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Μπουμαρσόπουλου, Δήμου, Κουρδή.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Σιαφαρίκας, Καζάκης, Μπούσιας, Γκαμπέτας, Μάρκου(80΄ Αβέλλας), Ελευθεριάδης, Καλτέκης(69΄ Αθανασέλος), Ματούλας, Καραμάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Μάγγος): Φαρμάκας, Γεωργαντζιάς, Σάλα, Σκάκος, Εμμανουήλ, Σούλι, Νάτσης(28΄ Ευσταθιάδης), Ιωαννίδης, Χαρούλης(46΄ Παππάς), Αντωνόπουλος, Κολοβός(87΄ Μούτσιος).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment