Και η Αντιπεριφέρεια Λάρισας στο συνέδριο για τον Όλυμπο

ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ 2

Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας συμμετείχε στο τριήμερο συνέδριο για τον Όλυμπο που διεξήχθη από 20 έως 22 Μαρτίου 2015 στο Λιτόχωρο Πιερίας, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μέσα από τις ομιλίες των συνέδρων, που περιλάμβαναν τόσο τοπικούς όσο και κεντρικούς φορείς, αναδείχτηκε ο ρόλος του Ολύμπου ως παγκόσμιος πόλος έλξης τόσο λόγω της μυθολογικής και διαχρονικής ιστορικής σύνδεσής του με τον Ελληνισμό και τον παγκόσμιο πολιτισμό αλλά και λόγω της τεράστιας οικολογικής σημασίας που διαθέτει χάρη στο φυσικό του πλούτο.
«Για τον Όλυμπο, που αποτελεί σημαντικότατο εθνικό κεφάλαιο, απαιτείται ένα εθνικό σχέδιο δράσης και μια ουσιαστική διαπεριφερειακή και διαδημοτική συνεργασία και δραστηριοποίηση για την περαιτέρω ανάδειξή του», τόνισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο κος Παπαδημόπουλος.

[wpg_thumb]

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κος Δημήτρης Παπαδημόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής μέριμνας και πολιτισμού κα Μαρία Μαμάρα , ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κος Διονύσης Μπαλούκας, η δασάρχης Ελασσόνας κα Ζωή Φτίκα και ο πρόεδρος του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑΣ» κος Κωνσταντίνος Σκριάπας, καθώς και άλλοι σύνεδροι.

Add Comment