Νίκησαν οι γυναίκες του ΓΣΕΕ τους Ίωνες στη Νέα Ιωνία

3-2 ΣΕΤ – ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ Ν. ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
ΜΕ 4 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΓΣΕΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας για τα κορίτσια της Ελασσόνας μέσα στην Αθήνα, επί των ΙΩΝΩΝ με 3-2 σετ! Ο αγώνας είχε βαθμολογική σημασία, μόνο για την ομάδα των ΙΩΝΩΝ, αφού ήθελαν 2 σετ για τη σωτηρία τους, ενώ η ομάδα της Ελασσόνας με 2 κορασίδες στη βασική τους εξάδα, έπαιξαν πολύ δυνατά στο 1ο σετ, όπου και το κέρδισαν εύκολα με 19-25!
Στο 2ο σετ ο κόσμος των γηπεδούχων ΄΄ξεσήκωσαν΄΄ το γήπεδο,  από τις φωνές και προτροπές προς την ομάδα τους, δημιουργώντας ένα φανταστικό κλίμα στις κερκίδες, με την ομάδα όμως των ΙΩΝΩΝ να κατακτούν το 2ο σετ, με 25-20, και τον κόσμο να χειροκροτεί και να επευφημεί τις αθλήτριες!
Στο 3ο σετ έγινε πραγματική μάχη , με την ομάδα των ΙΩΝΩΝ να αυξάνει τη διαφορά αλλά η Ελασσονίτικη ομάδα, με ένα φοβερό ντεμαράζ κάλυψε την διαφορά ισοφάρισε σε 23-23 παγώνοντας το κλειστό της Ν.ΙΩΝΙΑΣ..
Τελικά ένα μπλοκ άουτ και μία χαμένη επίθεση της Ελασσόνας,έδωσαν την ευκαιρία στους  ΙΩΝΕΣ να κερδίσουν το 3ο σετ με 25-23!!
Το 4ο σετ αν και οι δύο ομάδες συμβαδίζανε στο σκορ εντούτοις οι Ελασσονίτισσες κατάφεραν να το κερδίσουν με 21-25..
Το τάι -μπεικ ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Θεσσαλίας όπου έκανε επίδειξη δύναμης και το κέρδισε με 05-15!!
Σπουδαία νίκη, επί μιας καλής ομάδας, που δίνει ψυχολογία και ΄΄ώθηση΄΄ στην ομάδα για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, όπου οι παίκτριες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη!!!
Υπέροχες οι μικρές Μπελαή , Παναγιώτου ,χωρίς να υστερήσει όμως καμιά παίκτρια..
Καλή εμφάνιση και από τις άλλες δύο κορασίδες Παπαδοπούλου Ζωή και Ράνια!

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα,Δίρβα, Παναγιώτου, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ., Κατσαρέ, Αθανασιάδου, Τζιούργκανου, Ζιάκου , Κιούση και Κασσελούρη!!

Add Comment