Ενημέρωση για την απασχόληση ευάλωτων ομάδων στην Ελασσόνα

Απασχόληση Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων & Κοινωνική Οικονομία

συμβουλευτικη γυναικων

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Απασχόληση Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων & Κοινωνική Οικονομία».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Ελασσόνας, την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00, στο πλαίσιο του προγράμματος «Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: A path to equality». Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η πορεία του προγράμματος, θα αναλυθούν οι τρέχουσες πολιτικές απασχόλησης του ΟΑΕΔ καθώς και καλές πρακτικές από τη λειτουργία συνεταιρισμών της περιοχής Ελασσόνας και όχι μόνο.
Στην ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί θα συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Ελασσόνας, εκπρόσωπος του ΣΘΕΒ, η περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ, ο Αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού «ΘΕΣΓΑΛΑ», ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού Βοσκών Λιβαδίου, η Πρόεδρος του γυναικείου συνεταιρισμού Λιβαδίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις του μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.equalwomen.gr & www.entre.gr
Το έργο «Γυναικεία Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: A path to equality» υλοποιείται από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4. «Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (γυναικείων οργανώσεων)» (Α’ και Β’ Κύκλος) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». Δικαιούχος είναι η «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων Του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ)»

Add Comment