Στην κορυφή του Ολύμπου ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας

Ο  Χιονοδρομικός  Ορειβατικός Σύλλογος  Ελασσόνας έδωσε για μια ακόμη φορά το παρόν στο ετήσιο ραντεβού του με την υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας . Τα μέλη και οι φίλοι του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας  διανυκτέρευσαν στο καταφύγιο ¨Χριστάκη¨ στα 2.430 μ. και το πρωί της Κυριακής  κατέκτησαν τον Μύτικα με συμμετοχή 70 ατόμων (από όλη την Ελλάδα ) μέχρι τη θέση Σκάλα και 40 ατόμων μέχρι την κορυφή του Μύτικα στα 2.918 μ.


Πρέπει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την ανάβαση στο μυθικό βουνό ,ξεκίνησε και η βελτίωση της σηματοδότησης  του διεθνές μονοπατιού Ε4, στα πλαίσια της προσπάθειας  του συλλόγου για τη βελτίωση και σήμανση των μονοπατιών της περιοχής μας.
Ο Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Οινοποιεία Λόλα- Φτίκα για το κρασί που προσέφερε στους φίλους  του καθώς και τον κ. Αρσένη Χρήστο που με την ξυλεία του κράτησε τον κόσμο ζεστό .
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί επίσης  τον κ. Κασιάρα Δημήτριο που με τις γνώσεις και την εμπειρία του βοήθησε  στην πραγματοποίηση της εκδρομής και σας περιμένει στις επόμενες εξορμήσεις του.

Add Comment