Το ντέρμπι της Ελασσόνας …έδειξε Χ

Π.Ο.Ε. – ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ 1-1 – ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!
Του Γιάννη Μουκίδη

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΕ - ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ (2) [2]

Ήταν ένα γρήγορο και δυνατό παιχνίδι, το ντέρμπι της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΛ, που «έκρυβε» πολλές συγκινήσεις στο τέλος του.
Κάτω από τη σκιά του «διαζυγίου»(…που αιφνιδίασε) με τον έως και πριν λίγες μέρες προπονητή Θανάση Γκαδρή, ο Π.Ο.Ε. έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πίεσε τον μαχητικό αντίπαλο του, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, αφού στο 94΄ …μόλις στο τέλος των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής, από στιγμιαία αδράνεια, ισοφαρίστηκε από τη μεστή και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του Νίκου Βλαχούλη.
Τελικά, το ντέρμπι της Ελασσόνας μεταξύ Π.Ο. Ελασσόνας – Νέων Καρυών έδειξε το 1-1 και το σημείο Χ.
Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του γνωστού 36χρονου Τσαριτσανιώτη στράικερ Βαγγέλη Φτίκα, που σκόραρε με τα «χρώματα» του ΠΟΕ, ξαναβρήκε τα γνώριμα σ΄ αυτόν δίχτυα και καταχειροκροτήθηκε.

Φάσεις – γκολ

15΄: Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Μπαριγιάννη από τα αριστερά, η κεφαλιά του Καραμάνου φεύγει μόλις άουτ.
30΄: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν από καλή θέση ο Ματούλας σουτάρει δυνατά από κοντά αλλά ο Ζεϊμπέκης σώζει την εστία του με ωραία απόκρουση, διώχνοντας με τα πόδια.
39΄: Δυνατό σουτ του Κανάκη των φιλοξενουμένων υποχρεώνει τον τερματοφύλακα του ΠΟΕ Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια.
40΄: Νέα ευκαιρία για τις Νέες Καρυες, όταν από πλεονεκτική θέση πλασάρει, αλλά ο νεαρός Γκουτζουρέλας δείχνοντας ετοιμότητα αποκρούει σωτήρια.
55΄: Συνεργασία των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Καραμάνου, που σουτάρει δυνατά, αλλά ο έμπειρος Ζεϊμπέκης μπροστά στην εστία του μπλοκάρει.
61΄: Έξυπνο πλασέ του νεοεισελθόντα Φτίκα υποχρεώνει και πάλι τον τερματοφύλακα Ζεϊμπέκη να μπλοκάρει.
67΄: Κεφαλιά του Φτίκα από καλή θέση φεύγει μόλις άουτ.
79΄: Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Γκαμπέτα που σεντράρει από δεξιά και ο …συνήθης ύποπτος Βαγγέλης Φτίκας με σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
88΄: Επίθεση των φιλοξενουμένων και σουτ του Κανάκη, υποχρεώνει ξανά τον Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
90΄: «Αναμπουμπούλα» στη μικρή περιοχή της εστίας του Π.Ο.Ε., ο Χατζηγρηγορίου Αναστ. σουτάρει και η μπάλα φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκουτζουρέλα.
91΄: Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ, ο Γκαμπέτας φεύγει με τη μπάλα από αριστερά, αλλά το σουτ φεύγει μόλις άουτ.
94΄: Ψυχρολουσία και σοκ για τους γηπεδούχους, όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, στο 94΄, μετά από φάουλ που εκτελεί ο Περδίκης Νικ., ο Κανάκης με κεφαλιά γράφει το 1-1, ισοφαρίζοντας, μέσα σε τρελά πανηγύρια.

Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Ντελέζος, Γκρέτσης, Γκανάτσιου

[wpg_thumb]

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Φάνης Τσέλιος): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Μπαριγιάννης(68΄ Αβέλλας), Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Ντούφας, Σιαφαρίκας(81΄ Καλτέκης), Καραμάνος(60΄ Φτίκας), Ματούλας, Γκαμπέτας.

ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Σιδέρης(46΄ Χατζηγρηγορίου Κ.), Περδίκης Σ. (63΄ Χατζής), Παπακωνσταντίνου, Καψαλός, Πιστόλας, Χατζηγρηγορίου Αν., Περδίκης Ν., Κανάκης, Χίος, Τσικρίκας(46΄Αετόπουλος).

Add Comment