Γ. Πασχόπουλος: Ικανοποίηση για την έναρξη κατασκευής του νέου 1ου δημοτικού σχολείου Ελασσόνας

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ - ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ [1]

Με αφορμή την έναρξη εργασιών κατασκευής του 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας στη συνοικία Αμπελοκήπων στην Ελασσόνα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από μία μεγάλη προσπάθεια 5 χρόνων, χαιρετίζουμε σήμερα την έναρξη των εργασιών κατασκευής του νέου 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας, ενός σημαντικού έργου για την Ελασσόνα και τη νέα γενιά, το οποίο παίρνει πλέον “σάρκα και οστά”.
Η πρόταση ανέγερσης του νέου δημοτικού σχολείου αποτελεί μια πρωτοβουλία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η οποία εργάστηκε με σχέδιο και μεθοδικότητα για την υποβολή του έργου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ένταξή του στο ΕΣΠΑ. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Κων/νου Αγοραστού, το έργο εγκρίθηκε, δημοπρατήθηκε και βρίσκεται σήμερα στο στάδιο της κατασκευής του.
Σημαντική ήταν εξαρχής η συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας και της προέδρου του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, όπως και της Διευθύντριας του σχολείου κ. Ειρ. Χατζηαυγέρη, στη διαμόρφωση και υποστήριξη της πρότασης του Δήμου.
Ως δημοτική παράταξη εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την έναρξη του έργου «Ανέγερση 1ου 12/Θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας», προϋπολογισμού 3.816.102,86 €, καθώς και άλλων μεγάλων έργων που είχαν ήδη δρομολογηθεί επί θητείας μας και περνούν σήμερα σε φάση υλοποίησης προς όφελος του δήμου και των δημοτών».

Add Comment