ΠΟΕ – Ακαδημία Τυρνάβου 1-0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με το …«φτωχό»(…σε φάσεις και γκολ) 1-0 ο πρωτοπόρος Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε της Ακαδημίας Τυρνάβου.
Η ομάδα του Θανάση Γκαδρή είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αντιμετωπίζοντας τους μαχητικούς φιλοξενούμενους, που πάλεψαν έως το τέλος.
Το νικητήριο τέρμα του Π.Ο.Ε. πέτυχε στο 40΄ ο Καραμάνος, με δυνατό κοντινό σουτ, μετά από ωραία πάσα που δέχθηκε από τον έμπειρο Σισμανίδη.
Οι φάσεις – ευκαιρίες για γκολ είναι μετρημένες. Ξεχωρίζουν το σουτ μόλις άουτ του Στάμου(της Ακαδημίας) στο 10΄, το μακρινό σουτ του Χαρισούλη, στο 66΄,που έδιωξε με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ ο πορτιέρο του ΠΟΕ Γκουτζουρέλας, το δυνατό μακρινό σουτ του Τζηκα, στο 77΄, που έφυγε μόλις άουτ, καθώς και ευκαιρίες των Καραμάνου, Περτζιόνι, Σισμανίδη, Ματούλα(του ΠΟΕ). Αν και το τελικό σκορ δεν αποζημίωσε τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες, στο τέλος οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, που εκτίμησε την προσπάθεια τους. Όσο για την ομάδα του Τυρνάβου, του Νίκου Κεχαγιά, που πάλεψε δυνατά για κάτι καλό, αδικείται από την τελευταία θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Χήτου, Τάνα, Φακή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Γκαδρής): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Μπαριγιάννης(89΄ Νταμπόσης), Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Ντούφας, Λόλας(72΄Παπαδήμος), Καραμάνος(87΄ Αβέλλας), Ματούλας, ΄Τζήκας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ(Κεχαγιάς): Βλιώρας, Γκάτσος, Cica, Χαρισούλης, Δασκαλόπουλος, Μεζίνι, Στάμου, Κουσάνας(86΄ Πότση), Ζηγογιάννης, Σπυρόπουλος, Βόραδας(46΄ Ντούρρο).

[wpg_thumb]

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Add Comment