Επιτυχημένη η πρώτη συνάντηση Motocross στον Ευαγγελισμό

του Ανδρέα Γκανάτσιου

gan motocross 3 [3] - ΦΩΤΟ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη φιλική συνάντηση Motocross από την Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ελασσόνας (ΜΟ.Λ.Ε) στην πίστα Ευαγγελισμού Ελασσόνας.
Αναλυτικά επισημαίνονται τα παρακάτω:
«Στο event, όπου είχε χαρακτήρα επίδειξης του αθλήματος και προπόνησης, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες από την χρονιά που πέρασε στο πρωτάθλημα.
Στο event παραβρέθηκαν αθλητές από: Μεσολόγγι, Λαμία, Καβάλα, Κοζάνη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Γρεβενά, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, αλλά και από πολλά ακόμη μέρη της χώρας.
Ακόμη πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της πίστας Ευαγγελισμού όπως επίσης και η βράβευση από την Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Ελασσόνας ανθρώπων για την προσφορά και την ικανότητα που έχουν επιδείξει στο motocross όλα τα χρόνια, αλλά και για την χρονιά που πέρασε.
Αρκετά μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, που δείχνει πώς ο κόσμος διψά για παρόμοιες εκδηλώσεις και αν οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες, η προσέλευση των θεατών θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερη.
Παρών στην εκδήλωση και οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας Αστέριος Στούπας και Διονύσης Μπαλούκας, ο οποίοι συνεχάρησαν όλους όσους συνέβαλαν σ αυτή την προσπάθεια».

[wpg_thumb]

Add Comment