Ευαγγέλου-Χαρακόπουλος-Σαββαϊδου

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ευαγγέλου: Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

Στο υπουργείο Οικονομικών βρέθηκαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από το βουλευτή Λαρίσης της ΝΔ κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα Κατερίνα Σαββαϊδου, την οποία και ενημέρωσαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην επαρχία Ελασσόνας, μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Ελασσόνας.

Η κα Σαββαϊδου άκουσε με προσοχή την ενημέρωση που της έκαναν τόσο ο κ. Ευαγγέλου, όσο και ο κ. Χαρακόπουλος και δεσμεύτηκε να μελετήσει σε βάθος το υπόμνημα που θα λάβει από τον δήμαρχο Ελασσόνας και στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα προβλήματα, καθώς και προτεινόμενες λύσεις.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Από τα μια η γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί όλους όσους αναγκάζονται να κατεβαίνουν στην Ελασσόνα για να κάνουν τη δουλειά τους, και από την άλλη οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο δυσκολεύει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ενημέρωσα για όλη την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Ελασσόνας, την κα. Γενική Γραμματέα Εσόδων.

Αναμένω, μετά την μελέτη του υπομνήματος που πρόκειται να λάβει σύντομα, τις αποφάσεις της, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα ικανοποιούν τα δίκαια αιτήματά μας και θα δημιουργούν συνθήκες καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών της επαρχίας Ελασσόνας. Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών».

Θέματα #ΔΟΥ #Μάξιμος Χαρακόπουλος #Νίκος Ευαγγέλου #συνάντηση #υπουργείο