Συνάντηση εργασίας Ευαγγέλου – Δ/ντών για τα σχολεία

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ευαγγέλου: «Μόνο με συνεργασία και συνεννόηση μπορούμε να καταφέρουμε θετικά αποτελέσματα»

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες της επαρχίας Ελασσόνας, σε σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα ο νέος Δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου.
Οι διευθυντές των νηπιαγωγείων, δημοτικών και λυκείων της επαρχίας Ελασσόνας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο νέο δήμαρχο όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, ζητώντας από τη νέα δημοτική αρχή τη βοήθειά και τη συμπαράστασή της.
Από την πλευρά του ο κ. Ευαγγέλου, αφού άκουσε και κατέγραψε όλα όσα τέθηκαν στην συνάντηση, δήλωσε:
«Μια καινούργια σχολική χρονιά ξεκινάει επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή σχολική χρονιά με υγεία.
Συγκάλεσα σήμερα στο Δημαρχείο Ελασσόνας μια ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των διευθυντών των σχολικών μονάδων της επαρχίας, με στόχο μια πρώτη καταγραφή των αναγκών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Εξήγησα στους παριστάμενους εκπαιδευτικούς πως βασική αρχή της φιλοσοφίας που διέπει τη νέα δημοτική αρχή της Ελασσόνας είναι η συνεργασία. Μόνο με συνεργασία και συνεννόηση μπορούμε να καταφέρουμε θετικά αποτελέσματα.
Στόχος μας να σταθούμε αρωγοί, δίπλα στην προσπάθειά τους, και να επιλύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα συσσωρευμένα προβλήματα. Όλοι γνωρίζουν πως οι περικοπές στους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι μεγάλες. Θεωρούμε όμως πως με σχέδιο και με τις κατάλληλες ενέργειες θα καταφέρουμε να δρομολογήσουμε όλα αυτά που είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.
Δηλώνουμε πως θα σταθούμε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και θα δώσουμε τον αγώνα για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας τους με στόχο μια σύγχρονη εκπαίδευση».

[wpg_thumb]

Add Comment