Ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν ο ΓΣΕΕ στο βόλεϊ

gsee volley (3) [4]

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ

Μετά τον τελικό καταρτισμό των ομίλων, της Α2 Εθνικής κατηγορίας και τη συμμετοχή της ομάδας του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΟΝ 2ο όμιλο , ξεκίνησε και το ΄΄στήσιμο΄΄ της ομάδας, με κύριο και βασικό γνώμονα ,την παρουσία αρκετών νεαρών αλλά και ορισμένων έμπειρων παικτριών στο ρόστερ της ομάδας!
Η Ελασσόνα, μετά από ενός χρόνου απουσίας, από τις Εθνικές κατηγορίες επιστρέφει και πάλι δυναμικά και με κύριο στόχο μία καλή αγωνιστική παρουσία, καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και την όσο το δυνατόν, περισσότερες προωθήσεις, νεαρών αθλητριών από τις ακαδημίες, στην γυναικεία ομάδα.
Ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τις έμπειρες παίκτριες της προηγούμενης σεζόν (Πλιάκα.Ζιάκου,Δίρβα,Τζιούρκανου,Κατσαρέ, Κασσελούρη) και όλα δείχνουν πως, ο βασικός κορμός θα είναι και πάλι, της περσινής ομάδας, η οποία έδειξε, καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αφού ανέβηκε αήττητη στην Α2ΕΘΝΙΚΗ.
Θα προωθηθούν και τρεις παγκορασίδες γεννημένες το 2000, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες εμπειρίες.
Εκκρεμότητα παραμένει η περίπτωση της Κασσελούρη αφού συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα.
Το θετικότερο όμως είναι, η επιστροφή της Κιούση, η οποία μετά την απουσία 3 χρόνων, επανέρχεται, για να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα στα άκρα, και σίγουρα αποτελεί μία σημαντική παίχτρια που θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία και το ταλέντο της, στην προσπάθειά της ομάδας , για παραμονή στην κατηγορία..
Και φυσικά ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι ότι η ομάδα από φέτος θα αγωνίζεται σε ένα πραγματικό στολίδι, αφού το παρκέ θα δώσει ώθηση για μία καλυτερη αγωνιστική παρουσία ,καθώς και την συμμετοχή περισσότερων παιδιών στις ακαδημίες!

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για την τοποθέτηση ομάδων της περιοχής της Αθήνας στον Α και Β όμιλο της Α2 γυναικών!!
Στον 2ο όμιλο όπου θα αγωνίζεται η ομάδα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, κληρώθηκαν οι 5 ομάδες και μαζί με τις επαρχιακές ομάδες ο όμιλος καταρτίζεται ως εξής:

Πορφύρας (Πειραιάς)
Πετρούπολη
ΓΣ Χαλανδρίου
Θρίαμβος Χαιδαρίου
Ίωνες
Ακρίτας Καλαμάτας
Μεσσηνιακος
Απόλλων Πατρών
Πρέβεζα
Ελασσόνα
ΕΑΛ
Φιλαθλητικός..

Add Comment