Δ. Παπαδημόπουλος: Σε αναπτυξιακή τροχιά η περιοχή του Ολύμπου

Με παρεμβάσεις της περιφέρειας

papadimopoulos elassona

Έχοντας στη «φαρέτρα» του το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει η περιφέρεια Θεσσαλίας στην περιοχή, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος περιόδευσε σε χωριά του Ολύμπου, επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της «Συμμαχίας υπέρ των πολιτών».
Η αποκατάσταση και συντήρηση του Ιερού Ναού της Παναγίας στο Πύθιο που κόστισε περίπου μισό εκ. ευρώ και πλέον αναδεικνύει ένα ανεκτίμητης θρησκευτικής και ιστορικής αξίας μνημείο, η πίστα μηχανοκίνητων αθλημάτων (Μότο Κρος) στην Καλλιθέα και μία σειρά ακόμη παρεμβάσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, ήταν μερικά από τα όσα ο κ. Παπαδημόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής.
«Η περιφερειακή αρχή του Κώστα Αγοραστού δεν κρύφτηκε πίσω από την εύκολη δικαιολογία της κρίσης. Δεν αδράνησε. Το αντίθετο, βγήκε μπροστά, άκουσε τις τοπικές κοινωνίες και με ορθή διαχείριση των κονδυλίων φρόντισε να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής του Ολύμπου αλλά και στην διατήρηση και ανάδειξη της θρησκευτικής και πολιτιστικής μας ταυτότητας» εξήγησε σε δήλωσή του κ. Παπαδημόπουλος.

Add Comment