Επανασυνδέσεις ρεύματος στην Τσαριτσάνη

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

SANYO DIGITAL CAMERA

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε την Πέμπτη, 10 Απρίλη, η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ελασσόνα και στο Δημαρχείο, καταγγέλλοντας την εγκληματική πράξη της ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια φτωχών λαϊκών οικογενειών και επαγγελματιών στην Τσαριτσάνη.
Μετά από ενέργειες της Λαϊκής Επιτροπής σε συντονισμό με άλλους φορείς της περιοχής, η ΔΕΗ προέβη σε επανασύνδεση του ρεύματος.
Στην κινητοποίηση αναδείχθηκε, ότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν νοείται εν έτει 2014 λαϊκά νοικοκυριά, να μην έχουν ρεύμα για κανένα λόγο.
Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν η Λαϊκή επιτροπή Ελασσόνας με αγωνιστικές παρεμβάσεις κατόρθωσε να έχει αποτελέσματα σε επανασυνδέσεις ρεύματος και σε διακανονισμούς.
Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, να μην δείχνουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και το Δήμο που τώρα τους πήρε ο πόνος για την φτωχολογιά. Είναι αυτοί που υλοποιούν όλα αυτά που οδηγούν στο ακριβό ρεύμα, στα χαράτσια, στη φορολογία, στις απανωτές αυξήσεις δημοτικών τελών.
Επίσης η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας καλεί σε επαγρύπνηση, δεδομένου ότι όπως μας έγινε γνωστό από τους αρμόδιους επίκεινται στην περιοχή της Ελασσόνας νέες διακοπές ρεύματος.
Για οποιαδήποτε καταγγελία και πρόβλημα, στη διάθεση του κόσμου είναι τα τηλέφωνα: 6973037485 και 6973802471.

Add Comment