«Πλημμύρισε» παράδοση και νιάτα το κέντρο της Ελασσόνας!

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΟΡΩΝ»
Του Γιάννη Μουκίδη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Πλημμύρισε» παραδοσιακά «χρώματα» το κέντρο της Ελασσόνας και νιάτα από διάφορες περιοχές της χώρας, στο 3ο Φεστιβάλ Παιδικών και Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων, που διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία η «Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών» Ελασσόνας με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Ελασσόνας και χορηγών.
Το απόγευμα του Σαββάτου, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, βοηθούντος και του καλού καιρού, 32 χορευτικά, μετά από παρέλαση, «απλώθηκαν» στην μεγάλη σκηνή – εξέδρα και παρουσίασαν την ζωντανή παράδοση από διάφορες περιοχές της χώρας, καταχειροκροτούμενα.
Ίδιο «σκηνικό» και χθες Κυριακή το απόγευμα, στο κέντρο της Ελασσόνας, που «ζωντάνεψε» με ακόμα 35 χορευτικά συγκροτήματα που εμφανίστηκαν στην εξέδρα του Φεστιβάλ.
Την πρώτη ημέρα(Σάββατο) του Φεστιβάλ παρακολούθησαν:
Ο βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας – πρ. αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Μαμάρα, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αντώνης Αδάμου, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Νομού Λάρισας και όχι μόνο.

[wpg_thumb]

Add Comment