Έκθεση με δημιουργίες του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης

ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΕΙΔ. 2 [19]

«Ας φωτιστούν οι καρδιές των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης και αυτό το Πάσχα!!», και μ΄ αυτό το σύνθημα, πραγματοποιείται έκθεση-bazaar με πασχαλινές δημιουργίες των μαθητών του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, αύριο Τετάρτη 2 Απριλίου, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.
Οι πασχαλινές χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών, κυρίως διακοσμημένες λαμπάδες και πιάτα, που ετοίμασαν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του Σχολείου, όπως γίνεται κάθε χρονιά(στις γιορτές Χριστουγέννων και του Πάσχα), θα εκτεθούν από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι σε ειδικό περίπτερο στο κέντρο της Ελασσόνας, και αναμένεται να προσελκύσουν τους Ελασσονίτες και γενικότερα τους φίλους και υποστηρικτές των δράσεων – έργου του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης. Άλλωστε, η εμπειρία των τελευταίων χρόνων δείχνει πως η προσέλευση του κόσμου στις συγκεκριμένες εκθέσεις θεωρείται δεδομένη, αφού οι δράσεις του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης έχουν «αγκαλιαστεί» για τα καλά από την τοπική κοινωνία.
Να σημειωθεί ότι οι χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών θα διατίθενται στο κοινό σε συμβολική τιμή, ενώ με σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση της διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης κ. Βασιλικής Σταύρου και των εκπαιδευτικών του σχολείου καλούνται οι πολίτες και οι φορείς της περιοχής να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν από κοντά τις δημιουργίες των μαθητών, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των μικρών μαθητών και γενικότερα το έργο και τις δράσεις του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης.

[wpg_thumb]

Add Comment