Νίκησαν και την ΕΑΛ οι κορασίδες του ΓΣΕΕ

korasides gsee
 
Αν και  οι γυναίκες του Συλλόγου κλέβουν την παράσταση με 10 αγώνες αήττητες,εντούτοις οι μικρές κορασίδες σημείωσαν μόνο νίκες στον 2ο γύρο των ομίλων και πανηγύρισαν μία μεγαλειώδη πρόκριση στη φάση των 16 της Κεντρικής Ελλάδας.
Ήταν το 7ο παιχνίδι στο οποίο, οι Ελασσονίτισσες έπαιξαν με ψυχή και με μία απόδοση που άφησε ελπίδες για το μέλλον και ειδικά για το πρωτάθλημα των κορασίδων.
Αντίπαλη της στο σημερινό αγώνα η αήττητη και 1η στη βαθμολογία ΕΑΛ, η οποία παρατάχθηκε με όλα τα ΄΄ όπλα της΄΄ διεκδικώντας τη νίκη .
Οι αθλήτριες όμως του Βάιου Παναγιώτου είχαν αντίθετη γνώμη! Παρόλο που ξεκίνησαν άσχημα το 1ο σετ, το οποίο και το έχασαν με 25-17!
Στο 2ο σετ οι αθλήτριες της Ελασσόνας κατέθεσαν ψυχή και σώμα και παρόλο που η ΕΑΛ μείωσε τη διαφορά των 6 πόντων , εντούτοις κατάφεραν να τελειώσουν το σετ με 28-26!!
Στα επόμενα 2 σετ στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα και αυτή ήταν της Ελασσόνας..
Με φανταστικό σέρβις κυρίως της Παναγιώτου με κεντρικό τη Μπελαή να αποδίδει εξαιρετικά τόσο στο μπλοκ και επιθετικά αλλά και ακραία την Γκαραβέλη όπου συνέχισε τις καλές αποδόσεις , η ομάδα του ΓΣΕλασσόνας κυριάρχησε πλήρως και κέρδισε εύκολα τα σετ με 25-16 και 25-17!!!
Φανταστική όμως και η πασαδόρος Παπαδοπούλου όπου ΄΄μοίρασε΄΄ με μαεστρία και άψογη τεχνική τις επιθέσεις.
Γενικά όμως όλες οι παίκτριες ήταν άψογες, και ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να΄κάνουμε στη μικρή Λέκκα – γεννημένη το 2000- ,  που έπαιξε βασική ως Διαγώνιος και με την εμφάνισή της κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή της!!
 Το βασικό όμως είναι πως το βόλεϊ στην Ελασσόνα περνά σε άλλη διάσταση. Παλαιότερα θεωρούνταν αδιανόητο να κοντράρεις και αδύνατο να κερδίσεις ομάδας του βεληνεκούς της ΕΑΛ.Τώρα όμως υπάρχει η καθολική αναγνώριση και σεβασμός από όλους και με τη δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες σίγουρα θά έρθουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.
Να σημειώσουμε πως το τμήμα των κορασίδων αποτελείται από αθλήτριες κυρίως παγκορασίδων οι οποίες και θα έχουν και άλλα 2 χρόνια στην ίδια κατηγορία.
Τα σετ: 17-25, 28-26, 25-16,25-17…
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ, Παναγιώτου,Γκαραβέλη, Μπελαή, Λέκκα,Παναγιώτου,Ζουρλανδάνη,Παπαδοπούλου Ζ,Κόμη, Πίγκα,Λανάρη, Γκόρη, 

Add Comment