Πασχόπουλος: Υπογραφή σύμβασης υδροδότησης Συκαμινέας – Καρυάς

DSC05090 [1]

Υπογράφτηκε σήμερα 6 Μαρτίου 2014 από τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γεώργιο Πασχόπουλο η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΡΥΑΣ –ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ» με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Παρών κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ.Νίκος Καψάλης.
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού μελέτης 680.000,00€ που δημοπρατήθηκε στις 23-07-2013 και η εκτέλεσή του θα επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης που ταλάνιζε τις τοπικές κοινότητες Καρυάς και Συκαμινέας του Δήμου Ελασσόνας.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ύδρευσης σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Ένα μείζον πρόβλημα της περιοχής Συκαμινέας- Καρυάς βρίσκει άμεση λύση και αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα των συναρμόδιων φορέων, του Δήμου Ελασσόνας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της ΔΕΥΑ Ελασσόνας. Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν ώστε το έργο αυτό να τεθεί σε φάση υλοποίησης.»
Το έργο «ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΡΥΑΣ –ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ», συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ».

Add Comment