Βασιλόπιτα από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας

Αστυνομικοί: «Να προσέχουμε πρώτα τους εαυτούς μας!»
του Γιάννη Μουκίδη
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
«Να προσέχουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε πρώτα εμείς καλά και ασφαλείς, για να προσέξουμε τον πολίτη!». Ήταν μια υπενθύμιση – παραίνεση με νόημα προς τους αστυνομικούς της Ελασσόνας και όχι μόνο, σε μια δύσκολη περίοδο για την κοινωνία και την χώρα γενικότερα. Και όλα αυτά, στην λιτή καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ελασσόνας.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου π. Χρήστος Γεροφάκας, που μετέφερε τις ολόθερμες ευχές του σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Βασιλείου για μία χρονιά χωρίς προβλήματα και αντιξοότητες στο έργο των αστυνομικών, σε ένα τομέα τόσο ευαίσθητο, δίδοντας ασφάλεια και σιγουριά στους πολίτες.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γεώργ. Πασχόπουλος, με τη σειρά του, υπενθύμισε ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν να δείχνουν αυταπάρνηση και υποβάλλονται σε προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, και υπογράμμισε: «Θέλω να σταθώ στην πολύ καλή συνεργασία του Δήμου μας με την Αστυνομία, που μας δίνει ελπίδες να τα καταφέρουμε σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Παραμένει μέλημα μας η ενίσχυση του Τμήματος για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τους παράνομους. Εύχομαι σε όλους τους αστυνομικούς υγεία και λιγότερα περιστατικά σε όλα τα επίπεδα για το 2014…».
Με τη σειρά του, ο εκτελών χρέη διευθυντού της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ελασσόνας – διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Πέτρος Μουταφίδης ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και τους τοπικούς φορείς, που δείχνει την αγάπη τους προς το Σώμα.
Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. Αθαν. Νταβούρας, παίρνοντας τον λόγο, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Τα υπηρεσιακά του κλάδου μας είναι γνωστά, τα προβλήματα είναι πολλά και ποικίλα. Οδηγούμαστε στην εξαθλίωση. Ελάχιστο το εισόδημα μας και κάπου πρέπει να σταματήσει η αδικία. Είναι παρήγορο πως οι φορείς της περιοχής Ελασσόνας, μιας καθαρά ορεινής περιοχής, στέκονται κοντά στο έργο της Αστυνομίας.
Όσο για όλους εμάς τους αστυνομικούς θα πρέπει να κοιτάμε πρώτα την ασφάλεια μας. Να είμαστε πρώτα εμείς καλά και ασφαλείς για να προσέξουμε τον πολίτη. Φροντίζουμε πρώτα την ασφάλεια μας και μετά τα δίνουμε όλα για τους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο».
Το φλουρί της πίτας έτυχε στην τροχονόμο κ. Γεωργία Μπαρά, που έλαβε από τον διοικητή του Α.Τ. κ. Πέτρο Μουταφίδη συμβολικό δώρο.
Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν ακόμη, εκτός των προαναφερομένων και: οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ. Μιλτ. Βαρσάμης, Νίκος Γάτσας, Δημ. Έξαρχος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας κ. Ελευθ. Μουλτσιάς, ως εκπρόσωπος της ΠΑΠ Ελασσόνας η διοικητής Λόχου κ. Ξανθή Δάσσιου, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Ανδρέας Παπαδάκης, η δασάρχης Ελασσόνας κ. Ζωή Φτίκα, τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ.κ. Ιωάν. Θελούρας(αντιπρόεδρος), Χρήστος Ζίκος(γεν. γραμματέας), Χρυσάφης Χρυσαφούδης(ειδικός γραμματέας), Γιώργος Ρήγας(μέλος), ο πρώην διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Ιωάν. Μπελαής, άνδρες και γυναίκες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ελασσόνας, του Τμήματος Τροχαίας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας.

[wpg_thumb]

Add Comment