Γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας

DSC02396 [5]

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας, την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 στην ταβέρνα «Αρχονταρίκι».
Η εκδήλωση βασίστηκε στην επιθυμία μας να συναντηθούν τα μέλη του συλλόγου, οι φίλοι και οι καταναλωτές του εμπορικού κόσμου της περιοχής μας, και για μια μέρα όλοι μας να αφήσουμε στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, διασκεδάζοντας παρέα με τους φίλους μας και απολαμβάνοντας ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος μας μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά νυν και πρώην μέλη του συλλόγου μας . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η εκπρόσωπος του Δήμου Ελασσόνας κ Γκατζιούρα Βασιλική, ο Πρόεδρος της ΟΕΣ Θεσσαλίας κ. Τζίκας Νικόλαος, οι Διοικητικοί Σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Λάρισας κα Τζήκα Καλιόπη, κ. Ευαγγέλου Νικόλαος, κ. Λέκκας Δημήτριος, κ. Κίτσης Θωμάς, Ζηρδέλης Θωμάς, κ. Βαλιώτης Κων/νος και ο κ. Γιαννούλης Αναστάσιος π.Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος μελών του Συλλόγου.
Την εκδήλωση άνοιξε με  χαιρετισμό  και  ευχές  για ένα δημιουργικό 2014 προς τα μέλη και τους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτριος Οικονόμου και ακολούθησε χαιρετισμός και ευχές από τον αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε και Πρόεδρο της Ο.Ε.Σ Θεσσαλίας κ. Τζίκα Νικόλαο.
Στην εκδήλωση το Διοικητικό Συμβούλιο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου και τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο κ. Θωμάς Ζηρδέλης.
Ο Εμπορικός Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει το Επιμελητήριο Λάρισας και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας για την στήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια.
Όλους όσους εργαστήκαν για την εκδήλωση, ιδιαίτερα τον κ.Στέλιο Κυριλίδη και κ.Δημήτρη Βαλιώτη που αφιλοκερδώς προσφέρουν τον ήχο σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Άννα Γάτσα, που προσέφερε το δώρο, τον κ.Πάνο Ξυνό και τους μουσικούς που ομόρφυναν την βραδιά με όμορφες μελωδίες.
Τέλος όλους τους καταναλωτές της επαρχίας μας, που τόσα χρόνια στηρίζουν την τοπική αγορά,
και όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας .

[wpg_thumb]

Add Comment