Έκοψαν την πίτα τα κορίτσια του ΓΣΕΕ

CAM00088 [2]

Σε ένα όμορφο και οικογενειακό περιβάλλον,στην καφετέρια ΄΄ΠΥΡΑΜΙΔΑ΄΄ στη Τσαριτσάνη τα κορίτσια του τμήματος Βόλει του  Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,έκοψαν τη πίτα τους για το 2014..
Παρόντες ο έφορος του τμήματος βόλεϊ κος Λιάπης Θεόδωρος καθώς και ο αντιπρόεδρος της ομάδας κος Γιάννης Μπελαής ο οποίος και έκοψε τη πίτα και μίλησε για το τμήμα Βόλεϊ λέγοντας : ΄΄ το τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου μας είναι από τα πιο ζωντανά αθλητικά κύτταρα της Επαρχίας μας.Επιτυχίες που θα τις ζήλευαν και σύλλογοι  μεγαλύτερων πόλεων , το βόλει στην Ελασσόνα πραγματοποιεί μία θαυμαστή και συγκλονιστική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια,όπου στις ακαδημίες του αθλούνται καθημερινά 120 παιδιά, ενώ στα αγωνιστικά τμήματα πλάθονται αθλήτριες, αλλά και γαλουχούνται χαρακτήρες, με κύριο σκοπό την ανάδειξη του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.
Η γυναικεία ομάδα μας φέτος κυριαρχεί στον όμιλο΄της στην Β΄ Εθνική έχοντας το απόλυτο στις νίκες.
Οι Νεάνιδες αποκλείστηκαν στην τριπλή ισοβαθμία από το φάιναλ φορ  της Κεντρικής Ελλάδας,
οι Παγκορασίδες τερμάτισαν στον 1ο γύρο μόνο με νίκες και με χωρίς απώλεια σετ!
Οι κορασίδες είναι στην 2η θέση και έχουν ήδη προκριθεί στη φάση των ΄΄16΄΄ της Περιφέρειας!
Η ακαδημία μας αποτελείται από 100 και πλέον παιδιά που γεμίζουν στις προπονήσεις το γυμναστήριο!
¨ολα αυτά όμως, όπως και άλλα που θα ακολουθήσουν, επιτυγχάνονται με πολλή δουλειά, τόσο από μέρους της Διοίκησης, όσο και των προπονητών και των αθλητριών! 
Τελειώνοντας θάθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της καφετέρειας ΄΄ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ΄΄ κον Παπαιωάννου Ιωάννη  για τη ζεστή βραδιά που μας πρόσφερε.
Την κυρία Λιάπη Παρασκευή από το κατάστημα καλλυντικών, για το όμορφο δώρο που μας πρόσφερε και τέλος να ευχηθούμε υγεία σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου,και  καλή μαθητική σταδιοδρομία ΄΄
Η τυχερή της βραδιάς ήταν, η Παπαιωάννου Ασημίνα, όπου και κέρδισε μία όμορφη τσάντα προσφορά του καταστήματος καλλυντικών της κας Λιάπης Παρασκευής!! 

[wpg_thumb]

Add Comment