ΠΟΕ – Δήμητρα Γιάννουλης 1-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στην Ελασσόνα η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Δήμητρα Γιάννουλης, αφού έχοντας να αντιμετωπίσει τον ουραγό της βαθμολογίας, αλλά «ψυχωμένο» ΠΟΕ, «σκόνταξε». Ισοφαρίστηκε 1-1 μόλις στις καθυστερήσεις του αγώνα!
Ο αγώνας ήταν δυνατός, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ενώ είναι ανησυχητικό για το τοπικό ποδόσφαιρο πως παρά την χθεσινή λιακάδα, στην κερκίδα βρέθηκαν μόλις λίγοι φίλαθλοι και των δυο ομάδων.
Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και της θέσης τους στο βαθμολογικό πίνακα, παρότι έπαιζαν με τον ουραγό ΠΟΕ και έκαναν αρκετά λάθη. Έχασαν και κάποιες κλασικές ευκαιρίες για να σφραγίσουν τη νίκη τους, αλλά οι επεμβάσεις του Ελασσονίτη τερματοφύλακα ήταν καθοριστικές. Πάντως, οι φίλαθλοι της Γιάννουλης έφυγαν από την Ελασσόνα
εμφανώς προβληματισμένοι για την εικόνα της ομάδας τους.
Από την άλλη μεριά, η απόδοση της ομάδας του Νίκου Οικονόμου, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Οι παίκτες του ΠΟΕ είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, ομαδικότητα, πάθος, αγωνιστικότητα(…ιδίως στο β΄ ημίχρονο) και τα κατάφεραν, έστω και πριν τη λήξη του αγώνα, να πάρουν μια ισοπαλία, που δεν περνάει απαρατήρητη, απέναντι στην πρωτοπόρο Δήμητρα Γιάννουλης.

[wpg_thumb]

Φάσεις – γκολ

4΄: Ευκαιρία για τους φιλοξενουμένους, όταν ο Πατσιωτός με σουτ από καλή θέση στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ .
18΄: Συνδυασμός των παικτών της Γιάννουλης, η μπάλα στα πόδια του Πατσιωτού, που σουτάρει και γράφει το 0 – 1 , μέσα σε πανηγυρισμούς.
29΄: Δυνατό σουτ του Βαρνά Νικ. υποχρεώνει τον τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλο της Δήμητρας να πέσει και μπλοκάρει.
33΄: Έξυπνη αντεπίθεση των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα από τα αριστερά στο Βαρνά Σπύρο, που ξεφεύγει και σουτάρει αλλά η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας της Γιάννουλης.
40΄: ο Κοταρέλας δίνει τη μπάλα στον δραστήριο Πατσιωτό, που σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ μπλοκάρει σωτήρια.
48΄: Νέο σουτ του Πατσιωτού από καλή θέση και ο Γκουτζουρέλας αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.
60΄: Εκτέλεση φάουλ από τον «σπεσιαλίστα» του είδους Χάρη Σισμανίδη του ΠΟΕ, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος.
67΄: Σουτ – φάουλ του νεοεισελθόντα Φατούρα από καλή θέση, και ξανά ο τερματοφύλακας Γκουτζουρέλας μπλοκάρει.
70΄: Από ωραία πάσα του Μανάκα, η μπάλα στον Φατούρα, που σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
85΄: Ωραίο δυνατό και ευθύβολο σουτ του δραστήριου Σπανού των φιλοξενουμένων και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ .
90΄: Ευκαιρία για την Δήμητρα Γιάννουλης να «κλειδώσει» τη νίκη, όταν μετά από σέντρα του Φατούρα, η μπάλα στα πόδια του Μαλαβιέζου, που σουτάρει από ιδανική θέση, αλλά ο εξαιρετικός Γκουτζουρέλας πέφτει και μπλοκάρει σωτήρια.
91΄: ο Σισμανίδης εκτελεί φάουλ από τα δεξιά, η σέντρα του στη μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων, που προσπαθούν να διώξουν τη μπάλα, αλλά ο καραδοκών νεοεισελθών(στο 77΄) Νίκου με το πόδι προωθεί τη μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 1 – 1 , μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των Ελασσονιτών, αφήνοντας εμβρόντητους τους ποδοσφαιριστές της Γιάννουλης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Βλιώρα, Αρχοντή, Αθανασούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Οικονόμου): Γκουτζουρέλας, Γκανάτσιος, Ζυγογεώργος, Μπούσιας, Περτζιόνι, Λίκα(86΄ Γεωργούλας), Βαρνάς Νικ., Κουτσογιάννης, Καραμάνος(77΄ Νίκου), Σισμανίδης, Βαρνάς Σπ.(47΄ Αθανασέλος).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Μπουρνάκας – Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπουζίκας, Μπαρούτας, Κοντοδήμος, Σουφχάρας, Γεωργούλας, Παναγιωτίδης(61΄ Φατούρας), Μανάκας, Πατσιωτός(78΄ Τέγος), Κοταρέλας(46΄ Μαλαβιέζος), Σπανός.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment