Παραίτηση του Δημ. Αλέξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Παραίτηση – «αίνιγμα» του κ. Δημήτρη(Τάκη) Αλέξη από την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Ελασσόνας!
Χαρακτηριστική είναι η γραπτή δήλωση του, χθες, που θα συζητηθεί:
«Μετά την έντονη αμφισβήτηση της συνέλευσης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Ελασσόνας, κυρίως από αυτούς που με την τραμπούκικη συμπεριφορά τους και τον δηλωμένο στόχο τους. Φρόντισαν να αποδυναμώσουν την συνέλευση. Απογοητεύοντας πάρα πολλούς φίλους και μέλη της πρωτοβουλίας μας που εγκατέλειψαν την αίθουσα.
Θέλω να δηλώσω ότι είμαι έτοιμος να συμβάλλω με οποιαδήποτε ενέργεια η απόφαση προωθεί τους στόχους και την προοπτική της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Ακόμη και με την παραίτηση μου από την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας».
Σε επικοινωνία της «Ε», χθες το βράδυ, με τον κ. Δημήτρη Αλέξη, που πλειοψήφισε στην εκλογική διαδικασία της Ενωτικής Πρωτοβουλίας για την εκλογή του επικεφαλής – υποψ. δημάρχου της Κίνησης(στο κέντρο «Φαντασία») πριν μια εβδομάδα, ο ίδιος τόνισε:
«Βρίσκομαι στη διάθεση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, από όποια θέση, για ό,τι και σε ό,τι προωθεί την πολιτική της Ενωτικής Πρωτοβουλίας προς την δημαρχία της Ελασσόνας».

Add Comment