Μουσική βραδιά από τους Ελασσονίτες στο Βόλο

0007-800x600-2

Για 4η χρονιά οι Βολιώτες «δεν θα πάνε και πάλι …..σπίτι τους..!» ,αφού οι νοσταλγικές μελωδίες ,αλλά και το ατελείωτο κέφι ,μέχρι το πρωΐ ,έχουν και πάλι το λόγο ,στην πρωτότυπη, εκδήλωση με την οποία υποδέχεται ο Βόλος την Αποκριά και διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας στην πανέμορφη σάλα του Κέντρου “ΦΙΛΙΑ ΓΗ” και ώρα 8.30 μ.μ. (Οδός Βόλου -Άλλης Μεριάς) και είναι ανοιχτή σε όλους ,ανεξαίρετα, τους φιλόμουσους του Βόλου. Φέτος συνδυάζεται με την Κοπή της Πίτας του Συλλόγου.

(Προπώληση Καρτών “ΒΙΒΙΛΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ” -Δημητριάδος 223–ΒΟΛΟΣ -Τηλεφ. 24210-76210 και στον Σύλλογο Ελασσονιτών -Τηλεφ. 6974-881944 . Η Τιμή κάρτας παραμένει στα 15 € και περιλαμβάνει πλήρες μενού, αναψυκτικά και εκλεκτό κρασί ).

Η Πρόσκληση ,όπως κάθε χρόνο , αφορά όλους,ανεξαίρετα, τους Βολιώτες που αγαπούν τις αξέχαστες μελωδίες της Αποκριάς ,του κρασιού και της καντάδας και δημιουργούν κάθε χρόνο το αδιαχώρητο .
Φέτος η βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και θαυμάσιες φωνές ,σε ένα μοναδικό αφιέρωμα-συναυλία στους μεγάλους Έλληνες τροβαδούρους Ν. ΓΟΥΝΑΡΗ, Γ. ΜΗΤΣΑΚΗ και Σ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ,τα καλύτερα τραγούδια των οποίων θα ακουστούν σε μοναδικό τρόπο .
Η Καλλιτεχνική Επιμέλεια της πολυμελούς ορχήστρας ανήκει στον Δημ. Πετρή ,τραγουδούν οι Θ. Σκοτίδας και Δημ. Πετρής ,ενώ στο πιάνο θα είναι ο Γ. Διαμαντόπουλος .
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα για όλους στους ρυθμούς της Αποκριάς μέχρι το πρωΐ.

Η σημερινή εκδήλωση έχει τίτλο «Δεν πάω σπίτι μου απόψε….», (Σάλα «ΦΙΛΙΑ ΓΗ» ,οδός Βόλου –Άλλης Μεριάς) ,έγινε θεσμός για τους τροβαδούρους του Βόλου ,που σήμερα δίνουν το μεγάλο τους ραντεβού και διοργανώνεται και φέτος από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας ,κάθε Τσικνοπέμπτη και ώρα 8.30 μ.μ. ,ο οποίος κλείνει είκοσι (20) χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης του Βόλου και του Ν. Μαγνησίας ,σε συνεργασία, φέτος , με τον Σύλλογο Απόστρατων Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ
Ά ΜΕΡΟΣ:
Στο Α’ μέρος θα ακουστούν τα καλύτερα τραγούδια του Ν. Γούναρη
(όταν γελάς-Πέντε χρόνια-Γύρνα πάλι αγάπη μου -Γλυκά μου μάτια – βρε ντουνιά-Για μας κελαηδούν τα πουλιά-πάμε μια βόλτα στο Φαληράκι-Μα γιατί να ‘ναι όνειρο-Αγάπη μου όμορφη-Ένα βράδυ που ‘βρεχε-Γαι τις γυναίκες-Ο μήνας έχει εννιά) ,
του Σώτου Παναγόπουλου ( Καλώς όρισες έρωτα-Μεγάλε μου έρωτα -ήλθες σαν την άνοιξη-Θα σε πάρω να φύγουμε -Θα’ θελα να’ μουνα εκείνος π’ αγαπάς-Μόνο κοντά σου-Χαρά μου -Ένας φίλος-Χέρι -χέρι-Θα σε λατρεύω-Κάποιο δειλινό) και του
Γ. Μητσάκη ( Πάρε το δαχτυλίδι μου -Φτωχό κομπολογάκι μου -Συννέφιασε(ψιλή βροχούλα έπιασε)-Ένα καράβι απ’ τον Περαία-Δεν είμαι ο Γιώργος-Το Καπηλειό-Στην μαγεμένη Αραπιά-Η πρώτη Αγάπη μου-Καβγαδάκι – το δικό σου το μαράζι-Αχ Βαλεντίνα)

Β’ΜΕΡΟΣ
Στο Β’ μέρος θα ακολουθήσουν οι ξέφρενοι χορευτικοί ρυθμοί της Αποκριάς, η σάλσα ,το μάμπο , ρούμπες ,βαλς ,ταγκό ,sixties,νησιώτικα και τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια ,,μετατρέποντας το χώρο σε μια απέραντη πίστα χορού ,για όλους τους τυχερούς μουσικόφιλους του Βόλου ,που θα βρεθούν και φέτος στο “Δεν πάω σπίτι μου απόψε..!” , εκδήλωση με την οποία ο Βόλος ,χρόνια τώρα ,υποδέχεται την Αποκριά, δημιουργώντας το αδιαχώρητο .

Add Comment