Γευσιγνωσία θεσσαλικών προϊόντων στην AGROTICA

AGROTICA 008 [2]

Με ένα εντυπωσιακό αντιπροσωπευτικό δείγμα θεσσαλικών αγροτικών προϊόντων η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει στην 25η Διεθνή Έκθεση AGROTICA η οποία εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη.
Με ένα αυτόνομο περίπτερο 64 τ.μ. στο οποίο έχουν “κλειστεί” οι γεύσεις και τα αρώματα της Θεσσαλίας, η Περιφέρεια και οι ντόπιοι επιχειρηματίες κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη φετινή AGROTICA με στόχο να προβάλουν τα υψηλής διατροφικής αξίας θεσσαλικά προϊόντα.
Με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα την ποιότητα και την τοπικότητα αλλά και τις ελκυστικές συσκευασίες όλων των προϊόντων, το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι παρόντες στο περίπτερο είναι παραγωγοί και επιχειρηματίες οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Περιφέρειας, έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επισκέπτες, να δώσουν πληροφορίες για τα προϊόντα και την περιοχή της Θεσσαλίας και να προωθήσουν προσωπικά τη δουλειά τους.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πιστή στο όραμά της για μια περιφέρεια βιώσιμη και αειφόρο στηρίζει τόσο τον πρωτογενή τομέα όσο και τη μεταποίηση αξιοποιεί κάθε προωθητική ενέργεια που συμβάλλει στην αύξηση της ζήτησης και της αναγνωρισιμότητας και σε αγορές εκτός των ορίων της Περιφέρειας.
Στο πλαίσιο αυτό το Σάββατο 01/02/2014 το μεσημέρι στον χώρο του περιπτέρου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γευσιγνωσίας. Οι εμπορικοί επισκέπτες και το κοινό της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν τα θεσσαλικά προϊόντα παρουσία των παραγωγών και εκπροσώπων των επιχειρήσεων των προϊόντων.

[wpg_thumb]

Add Comment