ΠΟΕ – Απόλλων Λάρισας 0-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία στην Ελασσόνα ο Απόλλων Λάρισας και επικράτησε του τοπικού ΠΟΕ με 0-2.
Ο αγώνας δεν έχει να επιδείξει «δάφνες ποιότητας», με λίγες φάσεις και ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να αιφνιδιάζονται με το γρήγορο πρώτο γκολ των φιλοξενουμένων(μόλις στο 2΄), κάτι που τους επηρέασε ψυχολογικά. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα, έχοντας απέναντι τους μια καλοστημένη και έμπειρη ομάδα, αυτή του Απόλλωνα Λάρισας, που πήρε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Φάσεις – γκολ:

2΄: Σέντρα από δεξιά των φιλοξενουμένων, ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ, παρά την προσπάθεια του δεν καταφέρνει να μπλοκάρει τη μπάλα και ο καραδοκών Σούλι με σουτ εξ επαφής την ΄στέλνει στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
8΄: Σουτ του Τσακμακίδη και ο Κλεισιάρης μπλοκάρει σωτήρια, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.
12΄: Ωραία κεφαλιά του προωθημένου Σούλι φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ .
25΄: Δυνατό μακρινό σουτ του Σισμανίδη του ΠΟΕ φεύγει άουτ.
40΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να ισοφαρίσει όταν σε εξαιρετική κεφαλιά του Αθανασέλου, από ιδανική θέση, η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα.
43΄: Σουτ – φάουλ του Τσακμακίδη και η μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κλεισιάρη.
53΄: Επίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του Καρβούνη, που σουτάρει από δεξιά, αποκρούει προσωρινά ο τερματοφύλακας του ΠΟΕ, η μπάλα φτάνει στον έμπειρο Τσακμακίδη, που με ωραία προσπάθεια και σουτ γράφει το τελικό 0-2, μέσα σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα.

[wpg_thumb]

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Τσιτσιρίκα, Νίκζα, Γιάντση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Οικονόμου): Κλεισιάρης, Γκανάτσιος, Ζυγογεώργος, Μπούσιας, Περτζιόνι, Κουτσογιάννης, Βαρνάς Νίκος(66΄ Νίκου), Σεμερτζίδης, Σισμανίδης, Αθανασέλος(46΄ Καραμάνος), Βαρνάς Σπύρος(46΄ Φάμπιο).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Τσώτσος): Μπακαρός, Ραμπέλι(84΄ Σάλα), Σούλι, Πρίφτι, Εμμανουήλ, Παππάς, Καρβούνης, Καλαμπάκας(77΄ Πατσούρας), Κολοβός, Γερονάτσιος(80΄ Τασόπουλος), Τσακμακίδης.

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment