Οι υποψήφιοι της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Ελασσόνας

radioelassona.gr
radioelassona.gr

Έφτασε η ώρα των Ενεργών Πολιτών, της νεολαίας, των ανέργων, όσων καταστρέφονται από τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας, να πάρουν μέρος στις δημοκρατικές διαδικασίες της κίνησης για να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε τους κοινούς μας στόχους.
Στις 9 του Φλεβάρη, συζητάμε, προτείνουμε και εκλέγουμε τον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιο Δήμαρχο.
Ξεκινάμε συλλογικά και δυναμικά για ένα ψηφοδέλτιο μάχης, ψηφοδέλτιο αγώνα, ψηφοδέλτιο νίκης και αλλαγής κόντρα στο παλιό και στο φθαρμένο.
Ψηφοδέλτιο που δεν έχει σκοπό μόνο την νίκη, αλλά να κινητοποιήσει το πιο δυναμικό, το πιο ριζοσπαστικό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, τη νεολαία.
Με τη συλλογικότητα πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες.
Με αυτονομία και αυτοτέλεια.
Με δημοκρατικές αρχές και κοινωνική ευαισθησία.
Για μας, η αυτοδιοίκηση δεν είναι παζάρι και συναλλαγή, ούτε χώρος ανάδειξης τοπικών παραγόντων.
Είναι η πιο άμεση, η πιο φιλική και κοντά στον πολίτη εξουσία, που θα κινητοποιεί τις τοπικές κοινωνίες για την λύση των προβλημάτων τους.
Υποψήφιοι για τον επικεφαλής του συνδυασμού στην Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών για τον Δήμο Ελασσόνας είναι οι :
1.Αλέξης Δημήτρης
2.Σαχινίδης Κώστας
Η διευρυμένη Συντονιστική Επιτροπή :
Αλέξης Δημήτρης, Αναγνωστούλης Νίκος, Βαθράκης Θανάσης, Βουλγαρούλης Θόδωρος, Γαλάρας Κώστας, Γαλάτος Σταύρος, Γεωργιάδης Κώστας, Γκουντρουμπής Σάκης, Διβράμης Ανδρέας, Καζάκης Θόδωρος, Κατσάρας Βασίλης, Κηπουρός Σπύρος, Κουτσομάρκος Νίκος, Κυριακού Κώστας, Λάτσιος Ηλίας, Μανουλιάς Σάκης, Μαχαιράς Τάσος, Μπουγάτσιας Κώστας, Παπαδημητρίου Χρήστος, Σαχινίδης Κώστας, Σαχινίδης Σταύρος, Τσιγάρας Δημήτρης, Φαρμακιώτης Γιώργος, Χαιδαλής Γιάννης.

Add Comment