Στις 9 Φλεβάρη η Συνέλευση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας

radioelassona.gr
radioelassona.gr

Μετά και την δημοσιοποίηση σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. των αρχών λειτουργίας της κίνησης, η Συντονιστική Επιτροπή και η ομάδα πρωτοβουλίας των μελών εργάζονται καθημερινά για τη στήριξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.
Όσοι συμφωνούν με τις βασικές αρχές μπορούν να γίνουν μέλη με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Στις 9 του Φλεβάρη, ημέρα Κυριακή, στις 10:30 π.μ. στο κέντρο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» στην Ελασσόνα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι από τα μέλη θέλουν να είναι υποψήφιοι για τον επικεφαλής του συνδυασμού να το δηλώσουν στη Συντονιστική Επιτροπή μέχρι και πέντε (5) ημέρες πριν τη Γενική Συνέλευση.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι βαδίζουμε με σταθερά, δημοκρατικά, συλλογικά βήματα στις διαδικασίες που ενώνουν και σέβονται την αξιοπρέπεια των πολιτών.
Είμαστε απέναντι στο Δημαρχοκεντρικό σύστημα. Λέμε Εμείς και όχι Εγώ.
Για όσους ανησυχούν, τους ενημερώνουμε ότι δεν καβαλήσαμε το καλάμι, ούτε αιωρούμαστε σε τεντωμένο σχοινί.
Ήδη, τα μέλη και οι φίλοι της κίνησης ξεκίνησαν περιοδείες στους πρώην Δήμους, τις κοινότητες και τα χωριά της επαρχίας μας για ενημέρωση των πολιτών.
Συμμετέχουμε ενεργά για να αλλάξουμε αυτά που μας ενοχλούν, να καλυτερέψουμε τη δική μας ζωή, των παιδιών μας, της κοινωνίας. Δεν αναθέτουμε σε άλλους αυτή την ευθύνη. Δεν αναθέτουμε σε άλλους αυτό το δικαίωμα.
Η Συντονιστική Επιτροπή

Add Comment