Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Ελασσόνα η δυνατή και έμπειρη ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, αφού επικράτησε με 0-1 του ουραγού στη βαθμολογία αλλά και «ψυχωμένου»(ιδίως στο β΄ ημίχρονο) Π.Ο.Ε., που πάλεψε έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για την ισοφάριση.
Σε ένα φαινομενικά εύκολο ματς για τους φιλοξενουμένους, η εμπειρία των παικτών του μέτρησε σε ένα ακόμα αγώνα του Ηρακλή Λάρισας που είχε να αντιμετωπίσει ένα καλό, ζωηρό αλλά…«άσφαιρο» ξανά ΠΟΕ.
Φάσεις – γκολ

15΄: Ωραία προσπάθεια των γηπεδούχων και από καλή θέση ο Μπούσιας με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα άουτ.
17΄: οι παίκτες του ΠΟΕ συνδυάζονται, και η κεφαλιά του Σπ. Βαρνά φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μαγαζιώτη.
25΄: Αλλαγές της μπάλας από τους παίκτες του Ηρακλή που κάνουν επίθεση και ο Ντελόπουλος με ωραίο σουτ γράφει το 0-1.
33΄: Από καλή θέση σουτάρει ο Ντελόπουλος και υποχρεώνει τον Γκουτζουρέλα να αποκρούσει σωτήρια.
44΄: Νέα οργανωμένη επίθεση για τους γηπεδούχους και το σουτ του Σπ. Βαρνά φεύγει άουτ.
60΄: Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή κ. Ρεντόπουλο, ζητώντας τον καταλογισμό πέναλτι, αλλά ο διαιτητής διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
79΄: Αντεπίθεση των φιλοξενουμένων και διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν, αρχικά από το σουτ του νεοεισελθόντα Κολομητρούση(από δεξιά) που αποκρούστηκε και στη συνέχεια της φάσης από το δυνατό σουτ του Φουσίκα, από καλή θέση(από αριστερά) που βρήκε το κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
86΄: Ο Περτζιόνι του ΠΟΕ αποβάλλεται από τον διαιτητή, αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη και … στη συνέχεια κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Οικονόμου Ν.): Γκουτζουρελας, Βαρνάς Νικ., Ζυγογεώργος, Μπούσιας, Περτζιόνι, Κουτσογιάννης, Βαρνάς Σπ.(61΄ Λίκα), Σεμερτζίδης, Καραμάνος, Σισμανίδης, Αθανασέλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ: Μαγαζιώτης, Παραφέστας, Βάσσος, Μέκρας, Μπέης, Ντελόπουλος, Τσελίγκας(λ.τ. 41΄ Φιλίππου), Θεοδώρου(78΄ Κολομητρούσης), Φουσίκας, Κουτούμπας, Κόλιας(67΄ Λουκανίκας).

[wpg_thumb]

Γιάννης Μουκίδης

Add Comment