Το δημοφιλές συγκρότημα Locomondo στην Ελασσόνα

Το forestival είναι πλέον γεγονός,για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται ένα τριήμερο φεστιβάλ με πολλά συγκροτήματα,Dj”s & πολλά happenings.
Πρόγραμμα FORESTIVAL 2011

Πέμπτη 21/7 – Dj Me(nel)aos // Dj Nikolo // BLOW

Παρασκευή 22/7 – Infaderz // Parafiestas // Phase // Sustale

Σάββατο 23/7 – Dj Bob // Groove // Locomondo

Το Forestival (Φεστιβάλ Δάσους) ξεκίνησε σαν ιδέα το 2009 και μετά από ένα χρόνο καταφέρε να γίνει πραγματικότητα.

Σκοπός του Forestival είναι να δώσει την ευκαιρία στο νέο κόσμο να βρεθεί κοντά στη φύση, να απολαύσει τις ομορφιές του δάσους της Ελασσόνας αλλά και να διασκεδάσει στον χώρο του φεστιβάλ . Μία προσπάθεια να δοθεί η ευκαιρία σε νεοσύστατα μουσικά groups, μουσικούς αλλά και DJs να παίξουνε και να παρουσιάσουνε τη δουλειά τους.

Το Δημοτικό Αναψυκτήριο βρίσκεται στην Ελασσόνα, στην περιοχή Βαρόσι. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες οάσεις πρασίνου της πόλης και φιλοξενεί αναψυκτήρια, αθλητικούς χώρους, μονοπάτια (ποδηλασίας, πεζοπορίας) και παιδικές χαρές. Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Ελασσόνας, ο επισκέπτης μπορεί να βρεθεί στο περιαστικό δάσος της Ελασσόνας, σε έναν πνεύμονα ζωής για όλη την περιοχή.
Αυτός ο χώρος επιλέχθηκε για να πραγματοποιηθεί το Forrestival.

Πίσω από την δυνατή μουσική και την διασκέδαση βρίσκεται και ένας σημαντικός σκοπός για τον οποίο πραγματοποιείτε το festival. Έσοδα των εκδηλώσεων καθώς και αθλητικό υλικό θα δοθούν όπως κάθε χρόνο στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης.

Add Comment