Αίσιο τέλος στην αναζήτηση 33χρονου συνοριοφύλακα!

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Του Γιάννη Μουκίδη

Αίσιο τέλος είχε, τελικά η αναζήτηση 33χρονου Ελασσονίτη συνοριοφύλακα, που χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητο του επέστρεψε στο σπίτι του, σώος και αβλαβής, στην Ελασσόνα, και η προσωρινή του “εξαφάνιση” είχε κινητοποιήσει για πολλές ώρες τις αρχές και ομάδες διάσωσης!
“Θρίλερ”, έως χθες το βράδυ, με την αναζήτηση, από το πρωί, 33χρονου Ελασσονίτη συνοριοφύλακα, τόσο σε περιοχές της ορεινής Ελασσόνας, όσο και σε περιοχές της Πιερίας. Ομάδες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, των “Ελλήνων Διασωστών”, άλλων διασωστικών ομάδων, από την Ελασσόνα, την Λάρισα, την Κατερίνη, την Θεσσαλονίκη, συνάδελφοι του αγνοούμενου από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας, συγγενείς και φίλοι του έψαχναν, “χτενίζοντας” τις περιοχές, προκειμένου να εντοπίσουν τον 33χρονο Δ.Ν. του Λ., που υπηρετεί στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ελασσόνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος, κάτοικος Ελασσόνας, προχθές Σάββατο είχε πάει στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Τελευταία φορά, που έδωσε σημεία ζωής, ήταν χθες, ενωρίς το πρωί, στις 6 παρά τέταρτο. Τότε, ο ίδιος, με το κινητό του τηλέφωνο, τηλεφώνησε στην γραμμή  S.O.S., λέγοντας ότι το αυτοκίνητο του έχει υποστεί βλάβη, ζητώντας να του επιδιορθώσουν την βλάβη και την όποια βοήθεια. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του, αφού απενεργοποιήθηκε και το κινητό του τηλέφωνο.
Όπως έγινε γνωστό, ζητήθηκε και η βοήθεια εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Το σήμα του κινητού του αγνοουμένου είχε να κάνει με κεραία στην περιοχή Βροντού Πιερίας, όπου μετέβησαν ομάδες διάσωσης, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Με το που έγινε γνωστό το περιστατικό, άρχισε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και σε δύσβατες περιοχές της ορεινής Ελασσόνας και της γειτονικής Πιερίας.
“Χτενίστηκαν” οι δρόμοι Ελασσόνας – Κατερίνης, Λεπτοκαρυάς – Καριάς Ολύμπου, Βροντού – Λόφου Πιερίας, οι περιοχές Αγίου Δημητρίου Πιερίας, Πέτρας, αλλά και δύσβατες και απόκρημνες τοποθεσίες.

Η επιχείρηση αναζήτησης συνεχίστηκε  μέχρι χθες το βράδυ, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο επιπλέον στοιχείο, που να έριχνε “φως” στην υπόθεση.
Η επιστροφή του 33χρονου συνοριοφύλακα στην Ελασσόνα, όπως ήταν φυσικό, χαροποίησε τους συγγενείς και τους φίλους του, και έδωσε αίσιο τέλος σε μια ακόμη περιπέτεια για τις αρχές και τους διασώστες.

Add Comment