Έκοψε πίτα η Πυροσβεστική Ελασσόνας

ΠΙΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Στις 23 Ιανουαρίου 2014 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελασσόνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Ο Διοικητής της Π.Υ. Ελασσόνας Πυραγός κ. Μουλτσιάς Ελευθέριος κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ετοιμότητα που επέδειξε το προσωπικό της Υπηρεσίας και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των συμβάντων, με αποκορύφωμα την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 08-07-2013 στην 361 ΠΑΠ.
Για την νέα χρονιά ευχήθηκε να είναι εξίσου επιτυχημένη επιχειρησιακά, με όσο το δυνατόν λιγότερα συμβάντα, ενώ στο προσωπικό της Υπηρεσίας ευχήθηκε υγεία και ασφάλεια κατά την διάρκεια της αντιμετώπισης των συμβάντων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Μιχαλάκης, ο Διοικητής Π.Υ. Ν.Λάρισας Πύραρχος κ. Κωνσταντίνος Σκούπρας, ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Υπαστυνόμος Α΄ κ. Αρσένης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας κ. Γάτσας Νικόλαος, η Δασάρχης Ελασσόνας κα Φτίκα Ζωή και ο Ανθυπασπιστής Κουτσογιάννης Ηλίας ως εκπρόσωπος της 361 ΠΑΠ Ελασσόνας.
Την Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας εκπροσώπησαν ο γενικός Αρχιερατικός επίτροπος αυτής π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και ο Ιερέας π. Ευάγγελος Γκανάτσιος οι οποίοι και ευλόγησαν την βασιλόπιτα.
Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας έτυχε στον Πυραγό Πάσχο Ιωάννη, Αξ/κο της Π.Υ. Ελασσόνας.

[wpg_thumb]

Add Comment