Ηρακλής Λιόλιος: «Δεν έχω καμία σχέση με την δημοσκόπηση»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Θέμα των ημερών τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Ελασσόνας και σε περιοχές του Δήμου Ελασσόνας αποτελεί δημοσκόπηση(«γκάλοπ») που «τρέχει» και έχει να κάνει με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και τις πιθανές υποψηφιότητες!
Δεν είναι λίγοι αυτοί οι δημότες που δέχθηκαν ήδη τηλεφωνήματα η και «δια ζώσης» ερωτήματα από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες εταιρίας δημοσκοπήσεων, προκειμένου να πουν τη γνώμη τους τόσο για τη θητεία και το έργο του σημερινού δημάρχου κ. Γ. Πασχόπουλου, όσο και για συγκεκριμένα ονόματα κάποιων Ελασσονιτών, που οι φήμες τους φέρνουν να είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που δεν έκρυψαν την ενόχληση τους για τα συνεχή δημοσκοπικά τηλεφωνήματα σε σπίτια και σε χώρους εργασίας, προκειμένου οι …φερόμενοι ως «δημοσκόποι» να αποσπάσουν μια απάντηση …έστω και με το ζόρι! Και όλα αυτά, ενώ ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα γίνουν οι ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αφού το «τοπίο» παραμένει θολό, και το βασικότερο, πέρα από την υποψηφιότητα του μηχανικού κ. Ηρακλή Λιόλιου, που την ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγες ημέρες, δεν υπάρχει καμιά ακόμη επίσημη υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου Ελασσόνας.
Αφοπλιστική η τοποθέτηση συνταξιούχου σε «στέκι» της Ελασσόνας: «Την ώρα που οι υποχρεώσεις μας στο κράτος τρέχουν, και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με την δύσκολη καθημερινότητα μας, έρχονται κάποιοι και κάνουν…δημοσκοπήσεις για τους δημάρχους, υποψηφίους και μη. Λυπάμαι και γελάω μαζί. Με τηλεφώνησαν χθες και τους απάντησα κάπως περίεργα…με τον τρόπο μου. Πιστεύω να το κατάλαβαν πως ενοχλήθηκα. Πολύ νωρίς δεν άρχισαν τα όργανα;».
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
Χαρακτηριστική είναι η άμεση αντίδραση – τοποθέτηση του υποψηφίου δημάρχου – μηχανικού κ. Ηρακλή Λιόλιου για το θέμα:
«Αυτές τις μέρες, στην περιοχή του Δήμου Ελασσόνας, διεξάγεται δημοσκόπηση (γκάλοπ) για υποψήφιους δημάρχους στην οποία συμπεριλαμβάνεται το όνομά μου χωρίς την συγκατάθεσή μου.
Θέλω να πληροφορήσω λοιπόν τους πολίτες του Δήμου ότι δεν έχω καμία σχέση με αυτό, δεν με αφορά, ούτε το αναγνωρίζω και δεν ξέρω ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί.
Επίσης, η συγκεκριμένη δημοσκόπηση (γκάλοπ) εξετάζει ανόμοια πράγματα. Της δικής μου επίσημης υποψηφιότητας με πιθανούς υποψηφίους.
Θα ήταν καλό για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα να διεξαχθεί η δημοσκόπηση εφ’ όσον οριστικοποιηθούν οι υποψηφιότητες που μπορεί να είναι και διαφορετικά πρόσωπα από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση».

Add Comment