Δίκτυο Περραιβία: Την Κυριακή η τελική εκλογή ΔΣ

Δίκτυο Περραιβία λογότυποΤην Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 θα γίνει η τελική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», στην οποία όλα τα Μέλη του δηλ. οι εβδομήντα (70) Σύλλογοι , θα εκλέξουν ,σε μια υποδειγματική συνεδρίαση , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου για τα επόμενα τρία (3) χρόνια ,ήτοι για το χρονικό διάστημα 1/1/2014 -31/12/2016.

Ο Πρόεδρος του Δικτύου κ. Κων. Σκριάπας ,αλλά και τα Μέλη του Δ.Σ. ,καλούν όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν πραγματικά ,μέσα από συλλογική εργασία ,αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση, να στρατευτούν και να συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του πολυβραβευμένου Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» , που έχει κατορθώσει να ενώσει, για πρώτη φορά στην ιστορία , όλους τους Συλλόγους και να αποτελεί κόσμημα και διαφήμιση για έναν ευλογημένο τόπο ,όπως είναι η πρώην επαρχία Ελασσόνας, με δράσεις και πρωτοβουλίες που το καταξίωσαν στη συνείδηση όλων και που παρακολουθούν με εκτίμηση και θαυμασμό την πορεία του.

Το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ανανεώνει το δυναμικό του για 3 χρόνια

Το Δ.Σ. του Δικτύου ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” συγκαλεί Επαναληπτική Τακτική Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του την Κυριακή , 15 Δεκεμβρίου 2013
Τόπος Διεξαγωγής: Ελασσόνα- Αίθουσα Συνεδριάσεων ΑΕΝΟΛ Α.Ε. και ώρα 10.00 π.μ.
Ημερήσια Διάταξη :
1.Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης
2.Διοικητικός-Οικονομικός Απολογισμός δράσης από τον Πρόεδρο και την Ταμία του Δικτύου . (. 5/12/2010 μέχρι και σήμερα).
3.Υποβολή Υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ.
4.Παρουσίαση των θέσεων των υποψηφίων με εισήγηση διάρκειας 5 λεπτών έκαστος.
5.Εκλογή με μυστική ψηφοφορία των ΕΝΝΕΑ μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Σημειώνεται ότι η διαδικασία εκλογής του νέου ΔΣ θα ολοκληρωθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων Μελών του Δικτύου .
Για οποιαδήποτε πληροφορία στον Πρόεδρο του Δικτύου “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” κ. Κ. Σκριάπα 6974-881944
Οδηγίες για τη Συνέλευση θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.diktioelassonas.gr .

Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»:
Ένας Φορέας-Ορόσημο στο χώρο των Εθελοντικών Οργανώσεων
Το Δίκτυο Συλλόγων Επαρχίας Ελασσόνας και Αποδήμων «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» είναι Δευτεροβάθμια Μη Κυβερνητική Οργάνωση και εκπροσωπεί ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (70) Συλλόγους Ελασσονιτών από την πρώην επαρχία Ελασσόνας ,από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο .
Στα άμεσα ενδιαφέροντα του είναι θέματα Πολιτισμού, Περιβάλλοντος ,Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,Κοινωνικής Οικονομία ς και Βιώσιμης Ανάπτυξης .
Υλοποιεί Συνέδρια, Ημερίδες ,Σεμινάρια ,ΦΕΣΤΙΒΑΛ, πολυήμερες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα , παρουσιάζει Τηλεοπτικές Εκπομπές, Εργαστήρια ,Συμβουλευτική ,Mentoring, διαλέξεις, συμμετέχει ενεργά στην Κοινωνική Διαβούλευση, συνεργάζεται με άλλα Δίκτυα ,Πανεπιστήμια, Φορείς και ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών και υλοποιεί Συλλογικές δράσεις με τους Συλλόγους-Μέλη του για τον Άνθρωπο και τον Μέλλον του .
Είναι Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού ECTN και σε άλλα  Ευρωπαϊκά Δίκτυα και Task Forces.  Διαθέτει Διαχειριστική Επάρκεια και υλοποιεί Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα υπηρετώντας την Κοινωνία των Ευρωπαίων Πολιτών και τη συνεργασία μεταξύ των λαών της Ευρώπης και του κόσμου.
Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό και θεωρείται ως Πρότυπο Καλής Πρακτικής στο χώρο των Εθελοντικών Οργανώσεων ,αφού πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας ,του Παρατηρητηρίου Κοινωνίας Πολιτών Θεσσαλίας (θεσμικών οργάνων που έχει και την Προεδρία) ,του Πανελλήνιου Παρατηρητήριου των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (Συντονιστική Γραμματεία) και της Πανελλήνιας Ένωσης Συμπράξεων Κοινωνικής Οικονομίας (ΠΕΣΚΟ) , διεκδικώντας αξιοκρατία ,διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων ,δικαιοσύνη και συμμετοχική δημοκρατία στη λήψη των αποφάσεων .
Τέλος, αποτελεί έναν φορέα σοβαρό για τη Θεσσαλία και την Ελλάδα ,με αίσθηση του καθήκοντος και μεγάλου κύρους, γεγονός που γίνεται άμεσα αντιληπτό στη συνεργασία του Δικτύου με τρίτους, που δείχνουν να εκτιμούν και να σέβονται το έργο που αυτό επιτελεί, θεωρώντας το ,μάλιστα ,ως πρότυπο καλής και έξυπνης πρακτικής εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει ,δε, κληθεί εντός και εκτός Ελλάδος για να μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του, με εξαιρετική επιτυχία.

Add Comment