Με την υποδοχή των ωφελουμένων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ξεκίνησε στο Δήμο Ελασσόνας η υλοποίηση του προγράμματος πεντάμηνης διάρκειας της κατηγορίας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων.
Τους ωφελούμενους υποδέχτηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις ανάγκες του Δήμου Ελασσόνας και ζήτησε από όλους να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των προϊσταμένων και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εργασίες που αναλαμβάνουν, τόσο για την προσωπική τους ασφάλεια όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας. Τέλος, τους ευχήθηκε καλή αρχή και καλή συνεργασία.

DSC04918 [3]DSC04921 [4]

Τα 29 άτομα κατηγορίας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων που υποδείχτηκαν από τον ΟΑΕΔ για την παροχή κοινωφελούς εργασίας θα απασχοληθούν σε διάφορους βοηθητικές εργασίες στο Δήμο Ελασσόνας.
Οι ωφελούμενοι έλαβαν ειδικότερες οδηγίες από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Δημ. Έξαρχο για το ωράριο και τα καθήκοντά τους, ενώ ο Αντιδήμαρχος Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Νικ. Γάτσας τους ενημέρωσε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Στην ενημερωτική συνάντηση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αγρ. Ανάπτυξης κ. Ιω. Δραγατσίκης.