Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μηνύματα

DSCN0271 [5]Την Κυριακή 8 Δεκέμβρη το απόγευμα η στολισμένη αίθουσα της Φαντασίας γέμισε Χριστουγεννιάτικη αύρα. Ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Ελασσόνας διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό. Την έναρξη έκανε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ειρήνη Μιχαλέα με ένα σύντομο χαιρετισμό.
Αμέσως μετά η κ. Ευαγγελία Ράπτη-Στεργιούλα αφού μίλησε για τα γενέθλια του Χριστού μας θερμά και γλυκά όπως αυτή ξέρει,παρουσίασε την κεντρική ομιλήτρια μας κ. Βασιλική Μάνδαλου. Το θέμα της ομιλίας ήταν “το χρονικό των Χριστουγέννων και το οικουμενικό τους μήνυμα”. Η κ. Μάνδαλου μας ταξίδεψε σε τόπους και χρόνους μακρινούς. Μας μίλησε για τα έθιμα και τις έννοιες του δωδεκαήμερου από την ημέρα των Χριστουγέννων έως και τα Φώτα.
Μας μίλησε απλά κατανοητά με θέρμη και συγκίνηση. Άγγιξε τις καρδιές όλων μας. Μια θρησκευτική κατάνυξη μας πλημμύρισε και μας συνεπήρε. Η παιδική χορωδία του Δήμου τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα.
Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισαν γαλήνη τις καρδιές μας. Ήταν υπέροχη. Συγχαρητήρια παιδιά πολλά πολλά σε σας και στον Μαέστρο σας κο Κων. Μάτη. Μπράβο σας! Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές που έδωσαν αξία και υπεροχή στην εκδήλωση μας.
Ευχαριστώ και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ευχαριστώ την αντιπεριφερειάρχη κ.Μαρία Μαμάρα για τις ευχές της.
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές
Η πρόεδρος του Συλλόγου
Ειρήνη Μιχαλέα

Add Comment