Προκρίθηκαν στον τελικό κυπέλλου οι γυναίκες του ΓΣΕΕ

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

3-0 ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

3-2 ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ OI NEΑΝΙΔΕΣ!!

3-0 ΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!

 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΣΑΡΕ ΜΕ 36 ΠΟΝΤΟΥΣ!!

volley12Με τρεις (3)  νίκες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Γυναικών,Νεανίδων και Παγκορασίδων,ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμημα βολει του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!

Αρχή έκαναν οι γυναίκες, όπου μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό του κυπέλλου Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας,επικράτησαν με 3-0 του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον τελικό καθώς  και στην επόμενη φάση, που είναι το κύπελλο Ελλάδας!

——————————————————————————–

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ  3-0

 Το μεσημέρι της κυριακής σειρά είχαν οι Παγκορασίδες ,οι οποίες πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα και είναι στην πρωτη θέση αήττητες μαζί με την Ε.Α.Λ.Κέρδισαν εύκολα την ομάδα της Δεσκάτης με 3-0 σετ  (25-13, 25-14, 25-13)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ(Παναγιώτου) Μπελαή,Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ., Πούρικα ,Πίγκα, Ζουρλανδανη,Γκορη,Λέκκα,Λανάρη..
——————————————————————————————–

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-2 σετ

  Τέλος το τμήμα των νεανίδων, την κυριασκή το απόγευμα , αγωνίστηκε εναντίον του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.,που ήρθε αήττητη στην Ελασσόνα και πρωτοπόρος στον όμιλο. Τα κορίτσια του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ απέδωσαν, υπέροχο βόλει σε έναν αγώνα διαφήμση του αθλήματος διάρκειας 2.5 ωρών!!

Παρόλο που χάθηκε το 1ο σετ εύκολα (16-25), εντούτοις οι Ελασσονίτισσες πήραν εύκολα το 2ο σετ με 25-17 και στη συνέχεια η απόδοση των ομάδων ανέβηκε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να εκτυλίσσονται φανταστικές φάσεις, στο τερέν, αλλά με την ομάδα των Τρικάλων να είναι πιο ψύχραιμη και να κερδίζει το 3ο σετ με 25-23!
Στο 4ο σετ ο Γ.ΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ έπαιξε ώριμα και δυναμικά και το  κατέκτησε με 25-19!
Στο τάι – μπέικ, οι ομάδες αποζημίωσαν τους 200 φιλάθλους, που βρέθηκαν στο κλειστό, με εναλλαγές του σκορ και την Ελασσόνα παθιασμένη για τη νίκη να κερδίζει με 15-13!!
Μία νίκη που ήρθε επί ενός καλού αντίπαλου, αλλά και με μία μεγαλειώδη εμφάνιση απόλες τις παίκτριες…
Μορφή του αγώνα η Κατσαρέ ..που με 36 πόντους κυριάρχησε απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε απίστευτη φόρμα η Κασσελούρη, που ήταν εκπληκτική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Καλή επίσης εμφάνιση και του λίμπερο παπαδοπούλου Ζωή..
Γενικά όμως, όλες οι παίκτριες είχαν προσωπικότητα και απέδειξαν πως στην Ελασσόνα γίνεται πολύ καλή δουλειά στις αναπτυξιακές ηλικίες!!
Εκπληκτικός ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό, που σε κάθε αγωνιστική, αποδεικνύει την αγάπη του τόσο για το γυναικείο τμήμα όσο και τα τμήματα υποδομής!
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: (Παναγιώτου) Κασσελούρη,Τζιούρκανου,Κασσελούρη,Παπακώστα,Παπαιωάννου, Γκαραβέλη,Παπαδοπούλου Ζ /λ/, Παναγιώτου,Μπελαή,Παπαδοπούλου Ρ,  Κόμη, Πούρικα

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α΄ ΦΑΣΗΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΜΑΔΑ

ΣΕΤ

ΒΑΘΜΟΙ

1η

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

8-6

5

2η

Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

6-3

4

3η

Ε.Α.Λ

5-3

3

Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ

2-9

2

ΕΑΛ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

  ——————————————————————————————–

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΦΑΣΗΣ

               ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ου ΓΥΡΟΥ

ΟΜΑΔΕΣ

ΣΕΤ

ΒΑΘΜΟΙ

1η

Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

9-0

6

2η

ΕΑΛ

9-0

6

3η

A.O  ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

3-8

4

4η

Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ

6-6

4

5η

Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

2-9

3

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

4-9

3

 

Add Comment