«Στο τραπέζι» η εμπορική οδός Βενιζέλου της Ελασσόνας

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟ
«ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ» ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

«Στο τραπέζι» διαβούλευσης μεταξύ Εμπορικού Συλλόγου και Δήμου Ελασσόνας μπήκε η γνωστή εμπορική οδός Βενιζέλου της Ελασσόνας, η κατά παράδοση κεντρική αγορά της πόλης.
Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γ. Πασχόπουλο επισκέφτηκε πρόσφατα αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημ. Οικονόμου, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα της αγοράς και το θέμα της οδού Βενιζέλου, θέμα που αφορά κυρίως τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην κεντρική αγορά της πόλης και όχι μόνο.
Τα μέλη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου ζήτησαν από τον δήμαρχο Ελασσόνας να ληφθούν αποφάσεις από τον Δήμο Ελασσόνας για τη συντήρηση – ανακατασκευή της οδού Βενιζέλου, που διασχίζει την κεντρική αγορά και βέβαια επηρεάζει σημαντικά την λειτουργία των καταστημάτων και την κίνηση του αγοραστικού κοινού και των καταναλωτών, αλλά και των όποιων επισκεπτών της πόλης.
[wpg_thumb]
Με την σειρά του, ο δήμαρχος κ. Πασχόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τα εναλλακτικά σχέδια αναβάθμισης της κεντρικής αγοράς και επισήμανε το έντονο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κεντρική αγορά της Ελασσόνας.
Ολοκληρώνοντας, ο δήμαρχος Ελασσόνας ζήτησε από την διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε διαβούλευση των ενδιαφερόμενων μελών του για την επιλογή του τελικού σχεδίου ανακατασκευής του δρόμου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο αυτής της διαβούλευσης εμπόρων – επαγγελματιών – καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στην οδό Βενιζέλου, στην ιστορική αγορά της Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στο Δημαρχείο συνέλευση μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, προκειμένου να «κατατεθούν» και να ακουστούν θέσεις – προτάσεις – απόψεις για το μέλλον του πολυσυζητημένου δρόμου της κεντρικής αγοράς της Ελασσόνας, που εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργεί …ως ένας ιδιότυπος πεζόδρομος, με ό,τι αυτό «κοστίζει» για την εύρυθμη λειτουργία του.

Add Comment