Ξεκίνημα για τους «οκταμηνίτες» του Δήμου Ελασσόνας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Του Γιάννη Μουκίδη

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΧΤΑΜΗΝΙΤΕΣ [14]Ξεκίνημα ουσιαστικά και τυπικά για τους «οκταμηνίτες» συμβασιούχους, που προσελήφθησαν στον Δήμο Ελασσόνας.
Την περασμένη Δευτέρα, πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους, έγινε ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου(στο Δημαρχείο), όπου οι 22 συμβασιούχοι που προσελήφθησαν από τον Δήμο Ελασσόνας για την κάλυψη εποχιακών αναγκών, ενημερώθηκαν διεξοδικά για τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους.
Στους «οκταμηνίτες» μίλησε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, που αναφέρθηκε στις ανάγκες του Δήμου Ελασσόνας στους ευαίσθητους τομείς του πράσινου και της καθαριότητας, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις απαιτήσεις της δουλειάς, τονίζοντας ότι πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας και υγιεινής τόσο από την υπηρεσία όσο και από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Τέλος, ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή δουλειά και εποικοδομητική συνεργασία για το καλό του Δήμου Ελασσόνας.
Στην συνέχεια, οι νεοπροσληφθέντες έλαβαν ειδικότερες οδηγίες από τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Καθαριότητας κ. Ιωάν. Βλαχογιώργο, για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους.
Να σημειωθεί ότι στην ενημερωτική συνάντηση των «οκταμηνιτών» συμβασιούχων, παρών ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Νικ. Γάτσας.

Add Comment