Παραίτηση Γιώργου Καλτέκη από τον Π.Ο. Ελασσόνας!

ΦΩΤΟ - ΚΑΛΤ. 1Του Γιάννη Μουκίδη

Την παραίτηση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ως προπονητής του Π.Ο. Ελασσόνας υπέβαλλε στην διοίκηση του Π.Ο.Ε. ο Γιώργος Καλτέκης! Η παραίτηση του γνωστού Ελασσονίτη προπονητή έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας.
Με σχετική ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Π.Ο.Ε., εκφράζονται οι θερμές ευχαριστίες προς τον Γ. Καλτέκη για την μεγάλη συνεισφορά του και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ιστορική ομάδα της Ελασσόνας και του εύχεται ολόθερμα υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση, χθες το μεσημέρι στην «Ε», του προέδρου του Π.Ο.Ε. Θωμά Ζηρδέλη: «Με τον Γιώργο Καλτέκη χωρίζουμε φιλικά. Ζούμε στην ίδια πόλη, είμαστε φίλοι και θα συνεχίσει να παραμένει αγαπητός φίλος της ιστορικής ομάδας μας…».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΟΕ(του περασμένου Σαββάτου), με το Καλοχώρι, με εντολή του διαιτητή του αγώνα κ. Γιάντση ο προπονητής του Π.Ο.Ε. παρακολούθησε τον αγώνα εκτός του αγωνιστικού χώρου, αφού …δεν υπήρχε η σχετική ταυτότητα από την Ε.Π.Σ.Λ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η ομάδα της Ελασσόνας κινείται για την συμφωνία με νέο προπονητή, προκειμένου να καλυφθεί χωρίς πρόβλημα το κενό του τεχνικού στον ανανεωμένο Π.Ο.Ε., και όπως όλα δείχνουν το νέο όνομα προπονητή θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Add Comment