Προπονητής στον Π.Ο. Ελασσόνας ο Θοδωρής Στεργιάδης

ΦΩΤΟ - ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΤου Γιάννη Μουκίδη

Και το όνομα αυτού…Θοδωρής Στεργιάδης! Το νέο του προπονητή, που αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Γιώργο Καλτέκη, ανακοίνωσε και παρουσίασε χθες το απόγευμα επίσημα η διοίκηση του Π.Ο. Ελασσόνας, και είναι ο 39χρονος Θεόδωρος Στεργιάδης.
Ο νέος προπονητής του ιστορικού Π.Ο.Ε. έχει εργαστεί στο παρελθόν στις ομάδες του Πυργετού, του Πλατυκάμπου, του Καλοχωρίου, του Απόλλωνα Λάρισας, της Νίκαιας και των Νέων της Α.Ε.Λ.
Ο Θοδωρής Στεργιάδης, συνοδευόμενος από τους διοικητικούς Θωμά Ζηρδέλη, Κώστα Σιδερόπουλο, Βαγγέλη Γκουτζουρέλα και τον προπονητή των Ακαδημιών του ΠΟΕ Φάνη Τσέλιο, παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας και είδε από κοντά τους χώρους του Δημοτικού γηπέδου και τα βοηθητικά γήπεδα της Ελασσόνας.
Μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές ο κ. Στεργιάδης ζήτησε πειθαρχία και σκληρή δουλειά.
Σε δηλώσεις του, στα τοπικά Μ.Μ.Ε., τόνισε:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, γιατί είναι μεγάλη τιμή να αναλαμβάνεις ένα ιστορικό σωματείο, όπως είναι ο Π.Ο. Ελασσόνας. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο κ. Ζηρδέλη και τον γενικό αρχηγό κ. Σιδερόπουλο, είπαμε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι έχουμε μια ταύτιση απόψεων και γι΄ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα.
Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το μεγαλύτερο μέλημα μας θα είναι η εκπαίδευση αυτών των παιδιών, ώστε να φτιάξουμε κάτι καλύτερο για το αυριανό ποδόσφαιρο της Ελασσόνας.
Είμαι ο άνθρωπος που πιστεύω ότι για να κάνεις κάτι σωστό πρέπει να βάζεις θεμέλια. Άρα, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε γερές βάσεις για να φτιάξουμε μια ομάδα καλύτερη για το μέλλον.
Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να λέω πολλά. Αυτό μου δίδαξε μέχρι τώρα η πορεία μου στα γήπεδα. Προτιμώ αυτά που έχουμε να πούμε, να τα λέμε μέσα στο γήπεδο και γενικά να μην δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί βήμα – βήμα να καταφέρουμε κάτι καλύτερο για την ομάδα του ΠΟΕ».

Add Comment