«Άγιο» είχε 24χρονος σε σοβαρό τροχαίο!

ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ι.Χ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Του Γιάννη Μουκίδη

Πραγματικό «Άγιο» είχε μαζί του, 24χρονος Ελασσονίτης, όταν, αργά το βράδυ της Τρίτης, το Ι.Χ. που οδηγούσε, στον κεντρικό δρόμο Γεωργάκη Ολυμπίου, στο κέντρο της Ελασσόνας(…οδηγεί από την κεντρική πλατεία προς την έξοδο για Λάρισα), αφού προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα ανετράπη και «προσγειώθηκε» ανάποδα επάνω στο οδόστρωμα! Ο 24χρονος Γ.Π. αρχικά έδειχνε πως έχει τραυματιστεί ιδιαίτερα σοβαρά, αλλά οι εξετάσεις που ακολούθησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας δείχνουν πως οι αρχικές απαισιόδοξες εκτιμήσεις για την κατάσταση του και την πορεία της υγείας του δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Γ.Π. ευτυχώς την γλυτώνει μόνο με εξωτερικά τραύματα!
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των γιατρών, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βγει και από το Νοσοκομείο και να συνεχίσει τη νοσηλεία κοντά στους δικούς του.
[wpg_thumb]
Ήταν, λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Τρίτης, λίγα λεπτά πριν λήξει ο αγώνας της Εθνικής ποδοσφαίρου. Πιθανολογείται πως ο νεαρός οδηγός που κινούνταν στο δρόμο Γεωργάκη Ολυμπίου, από το σούπερ-μάρκετ «Άλφα-Μι» και στο ύψος της οικείας Κόντου είχε αναπτύξει ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα σε ένα δρόμο, όπου υπάρχουν και αρκετά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, έχασε άγνωστο πως τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αφού κατά σειρά διαδοχικά προσέκρουσε σε 3 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, που οδήγησαν και στην σφοδρή ανατροπή του Ι.Χ., «έσκασε» ανάποδα στο οδόστρωμα.
Αμέσως, οι διερχόμενοι έκπληκτοι που είδαν την κρίσιμη ανατροπή για την ίδια τη ζωή του νεαρού σάστισαν και σήμανε κινητοποίηση για να απεγκλωβιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση, και στο χώρο που έγινε το τροχαίο έφτασε η Τροχαία, η Πυροσβεστική Ελασσόνας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να γίνει ο απεγκλωβισμός του τραυματία οδηγού, που ήταν «πλακωμένος» από το Ι.Χ. Μετά από δραματικές και συγκλονιστικές προσπάθειες πυροσβεστών – αστυνομικών – διασωστών και πολιτών, ο 24χρονος Ελασσονίτης τελικά απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η αγωνία και το ενδιαφέρον του κόσμου για την πορεία της υγείας του άτυχου – τυχερού οδηγού ήταν ολοφάνερη χθες στην Ελασσόνα, αφού το τροχαίο έγινε αμέσως γνωστό, λόγω της σοβαρότητας του.
Είναι ευτύχημα, που τώρα δεν μιλάμε για μια ίσως τραγωδία στο κέντρο της Ελασσόνας, αφού ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολυσύχναστος και καθημερινά από εκεί διέρχεται πολύς κόσμος.
Το συγκλονιστικό είναι πως ο αδελφός του 24χρονου, που στάθηκε εξαιρετικά τυχερός στην ατυχία του, πριν λίγο καιρό είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί έξω από το Κοιμητήριο της Γιάννουλης Λάρισας, είχε τραυματιστεί σοβαρά και ήδη αναρρώνει από την περιπέτεια του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ασυνήθιστου τροχαίου μέσα στην πόλη της Ελασσόνας διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ελασσόνας και εξετάζονται με κάθε λεπτομέρεια όλα τα ενδεχόμενα.

Add Comment