Επιτυχημένο το πρόγραμμα του 3ου Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αντιγραφή)Πραγματοποιήθηκε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών το 3ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου στο μοναδικής ομορφιάς Πλατανόδασος Παλαιού Σπαρμού Ελασσόνας από την Πέμπτη 18 έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου. Το Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ομώνυμου συλλόγου σε συνεργασία με συλλόγους της ευρύτερης περιοχής και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας. Με επίκεντρο τη νεολαία, τη μουσική, τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, τις ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες, έχει κερδίσει από νωρίς την αναγνώριση και την αποδοχή. Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για την προοπτική του φεστιβάλ αποτέλεσε φέτος η εντυπωσιακή συμμετοχή 34 μουσικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα, τα οποία εμφανίστηκαν στη σκηνή του πλατανόδασους και χάρισαν ένα πλούσιο τετραήμερο μουσικό πρόγραμμα.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος, συγχαίρει τους διοργανωτές του φεστιβάλ και ιδιαίτερα τους νεαρούς εθελοντές για την εργασία και το χρόνο που διέθεσαν για την επιτυχία της διοργάνωσης. “Η επιτυχία του φεστιβάλ και η εδραίωσή του ως πολιτιστικού θεσμού στο Δήμο Ελασσόνας επιβάλλει σε όλους τους συντελεστές, να δεσμευτούμε στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου με έμφαση στην φυσική και πολιτιστική κληρονομιά και να εντείνουμε την προσπάθεια για την ανάδειξη των εθελοντικών δυνάμεων του τόπου μας, την προβολή των φυσικών μνημείων της περιοχής, όπως ο Όλυμπος, και την ανάδειξη των μοναδικών τοπίων του δήμου Ελασσόνας ως τόπων προορισμού ελλήνων και ξένων επισκεπτών”.
Ο Δήμος Ελασσόνας θα συνεχίσει να στηρίζει τις πρωτοβουλίες των συλλόγων και των νέων της περιοχής, με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του, εξαίροντας την εθελοντική προσφορά των πολιτών, που βασίζεται στην αγωνία και το πραγματικό ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του τόπου. Τέλος θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την συμβολή της σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής και την ανάδειξη του Ολύμπου που είναι μια μεγάλη κοινή προσπάθεια όλων μας.

Add Comment