Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Δρυμού

Δρυανοβίτικα 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, την Παρασκευή και το Σάββατο 19-20 Ιουλίου, προς τιμήν του Προφήτη Ηλία στην τοπική κοινότητα Δρυμού Ελασσόνας, που διοργανώθηκαν από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου (παιδικό, νεανικό, εφηβικό και ενηλίκων) που παρουσίασαν παραδοσιακού χορούς από τη Θεσσαλία και την Ήπειρο, καθώς και οι ορχήστρες του Βαγγέλη Πέγιου (κλαρίνο) με τραγούδι τον Σάββα Σιάτρα και του Θανάση Σαμόλαδου (κλαρίνο) και λαϊκό πρόγραμμα τους Κώστα Παλάγκα (μπουζούκι) και Δημήτρη Μαρογιάννη (τραγούδι).
[wpg_thumb]
Εκτός από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν για άλλη μια χρονιά ποδηλατοδρομίες για του μικρούς φίλους του ποδηλάτου. Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γεώργιος Πασχόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας και Μιλτιάδης Βαρσάμης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δρυμού κ. Παναγιώτης Αρσένης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Χαρίσιος Γκουντούρας, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Δρυμού θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Ελασσόνας και τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Πασχόπουλο, το τοπικό Συμβούλιο Δρυμού και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αρσένη, την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ελασσόνας και τον αγαπητό πατέρα Ανδρόνικο για την συμπαράστασή τους στη διοργάνωση των εκδηλώσεων. Τα χορευτικά τμήματα και τη χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου κ. Ευαγγελία Στατήρη για την άριστη εμφάνισή τους. Τους Συλλόγους: Μορφωτικός Σύλλογος Αραδοσιβίων, Σύλλογος Κρανιωτών Ν. Λάρισας «Η Ξηροκρανιά» και Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας για την παραχώρηση των Παραδοσιακών Ενδυμασιών. Τους Χορηγούς που στέκονται δίπλα μας σε τόσο δύσκολους καιρούς και σε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις μας.

Add Comment