Ενθουσίασε η Παιδική Χορωδία Ελασσόνας στο Φεστιβάλ Πηνειού

Ενθουσίασε η Παιδική Χορωδία Δήμου Ελασσόνας, η οποία συμμετείχε το περασμένο Σάββατο 18 Ιουνίου, στο «Φεστιβάλ Πηνειού 2011» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.
Η Παιδική Χορωδία Δήμου Ελασσόνας προσκεκλημένη από την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Λάρισας στα πλαίσια του  «Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού»  και του «11ου Φεστιβάλ Πηνειού» παρουσίασε σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μικρή συναυλία  διάρκειας περίπου σαράντα λεπτών με διάφορα έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών από την εποχή του Μεσαίωνα έως και σήμερα. Στο πιάνο συνόδεψε η κ. Έφη Φαρμάκη και στο ακορντεόν ο μικρός Νίκος Ζιώγας. Τη χορωδία διεύθυνε ο μαέστρος κ. Κωνσταντίνος Μάτης.


Η 50μελής παιδική χορωδία καταχειροκροτήθηκε από τους πολλούς επισκέπτες του φεστιβάλ οι οποίοι παραβρέθηκαν στον χώρο της β’ εξέδρας. Ο Περιφερειακός Έφορος Λάρισας κος Παναγιώτης Κορδάς στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την χορωδία για την συμμετοχή στις δράσεις του προσκοπισμού και τόνισε πως καταβάλλονται προσπάθειες για να ξεκινήσει και πάλι ο Προσκοπισμός στην πόλη της Ελασσόνας.
Η Παιδική Χορωδία Δήμου Ελασσόνας θα συμμετέχει με 50μελή αποστολή σε μουσικό σεμινάριο για νεανικές χορωδίες-ορχήστρες στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας από 1-5 Ιουλίου 2011 και θα εμφανιστεί στο θέατρο του «American University of Bulgaria».

Add Comment