Νεκρός 79χρονος μέσα στην Ελασσόνα!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Του Γιάννη Μουκίδη

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος, χθες Σάββατο το πρωί, στην Ελασσόνα, μετά από τραγικό δυστύχημα, που έγινε σε κεντρικό σημείο της πόλης, και που στοίχισε τη ζωή σε ηλικιωμένο Ελασσονίτη.
Πιο συγκεκριμένα, στις 10.30 το πρωί, σε σημείο απέναντι από το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας, στο ύψος του περιπτέρου που βρίσκεται εκεί, οδηγός φορτηγού γαλακτοβιομηχανίας, στην προσπάθεια του να «ξεπαρκάρει» το όχημα του, προφανώς δεν αντιλήφθηκε τον ηλικιωμένο, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πίσω μέρος του ογκώδους οχήματος(πίσω από την καρότσα), με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να παρασυρθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα! Νεκρός είναι ο Σπυρίδων Πατσικαθεοδώρου, 79 ετών, συνταξιούχος, κάτοικος Ελασσόνας.
Ο οδηγός του φορτηγού, μόλις αντιλήφθηκε το κακό που συνέβη, σταμάτησε το όχημα του και προσήλθε οικειοθελώς στις αστυνομικές αρχές για να καταθέσει, ενώ συνελήφθη. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας.
Ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, έφθασε αμέσως στον τόπο του συμβάντος και παρέλαβε το άψυχο σώμα του άτυχου 79χρονου Ελασσονίτη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ακόμη, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας βρέθηκε στο σημείο για τον απαραίτητο καθαρισμό του οδοστρώματος.
Ο τραγικός θάνατος του ηλικιωμένου, «σόκαρε» και προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ήταν γνωστός και άτομο της Ελασσονίτικης πιάτσας, πατέρας του Γιάννη Πατσικαθεοδώρου(πρώην προϊσταμένου του Ο.Τ.Ε.).
Στον τόπο του ασυνήθιστου συμβάντος βρέθηκαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, και δεκάδες Ελασσονίτες, αλλά και αρκετοί περαστικοί, που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τα άσχημα «παιχνίδια» της μοίρας, και να εξηγήσουν το πώς συνέβη το τραγικό συμβάν.

Φώτο: Απόστ. Βάλλας

 

Διευκρίνιση για το θανατηφόρο τροχαίο στην Ελασσόνα

Απαραίτητη η διόρθωση για το τροχαίο που έγινε το περασμένο Σάββατο, μέσα στην πόλη της Ελασσόνας, και που κόστισε τη ζωή σε ένα 79χρονο.
Εκ παραδρομής και ίσως από όχι καλή  πληροφόρηση, γράφτηκε ότι «ο  οδηγός του φορτηγού, μόλις αντιλήφθηκε το κακό που συνέβη, σταμάτησε το όχημα του και προσήλθε οικειοθελώς στις αστυνομικές αρχές για να καταθέσει, ενώ συνελήφθη». Όπως διευκρινίστηκε, ο οδηγός του φορτηγού δεν αντιλήφθηκε αμέσως τον θανάσιμο τραυματισμό του 79χρονου Σπύρου Πατσικαθεοδώρου, και συνέχισε να κινείται κανονικά προς την πορεία του, όπου εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, και τελικά συνελήφθη.
Αυτά, για την αποκατάσταση της αλήθειας…

Add Comment