Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά τέννις

“ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΙΤΕΝΗΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πενήντα αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε την Τρίτη 4/9 το 3ο Τουρνουά Τένις “Μιχάλης Πιτένης” με τη διεξαγωγή των τελικών στο διπλό και στο μονό των αντρών.
Νικητές στο διπλό των αντρών αναδείχτηκαν οι Μιχαλέας/Φακής οι οποίοι επιβλήθηκαν με 2-0 σετ του διδύμου Αποστολίδης/Αποστολίδης ενώ στο μονό των αντρών μετά από ένα εκπληκτικό αγώνα δυόμιση ωρών ο Χρήστος Μπούτλας έκαμψε την αντίσταση του Γιώργου Κατσιαφλιάκα στο τρίτο σετ επικρατώντας τελικά με 2-1 (6-3,3-6,7-6).
Νωρίτερα την προηγούμενη μέρα στον τελικό του μεικτού διπλού το δίδυμο Σακελλαρίδη/Τζήκα κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας 2-0 σετ τους Ζαψαλή/Ναλμπαντίδου. Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Ελασσόνας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την άψογη συμπεριφορά και το θέαμα που προσέφεραν κατά τη διάρκεια των αγώνων και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς του Τουρνουά: Κρεοπωλείο Θωμά Κίτση, Μπίζιος ΑΕ, Καφέ Μπαρ Οξυγόνο, Κοσμήματα-Οπτικά Αποστολίδης,Καφέ Μπαρ Λευκό, Υποδήματα Αποστολίδης, Καφέ Μπαρ Μονοπώλιο.
Σας ενημερώνουμε οτι οι προπονήσεις του Συλλόγου ξεκινήσανε, πληροφορίες κάθε απόγευμα στα γήπεδα τένις δίπλα στο ποτάμι.

Add Comment