Συμμετοχές αθλητών του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ελασσόνας στη Λάρισα

Με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητριών του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ελασσόνας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 1/4 στη Λάρισα το 1ο Ατομικό Ενωσιακό Πρωτάθλημα ΑΚ10. Οι αθλήτριες του συλλόγου μας Κίτση Μάνια, Κίτση Αθηνά, Ρέντα Κωνσταντίνα και Ράπτη Φωτεινή πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Αναλυτικά το Σαββάτο 31/3 στα τέσσερα γκρουπ που συγκροτήθηκαν η Κιτση Αθηνα κατελαβε την 1η θεση , η Κίτση Αθηνά και η Ρέντα Κωνσταντίνα 2ες θέσεις και η Ράπτη Φωτεινή την 3η θέση, ξεχωριστά σε κάθε όμιλο και προκρίθηκαν όλες στην τελική φάση της επομένης μέρας.

Την Κυριακή 1/4 και σε σύστημα νοκ αουτ η Κίτση Μάνια και η Ρέντα Κωνσταντίνα προκριθηκαν μέχρι τους ημιτελικούς της διοργάνωσης οπού μετά από δύο συναρπαστικούς αγώνες κατέλαβαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα ενω η Ράπτη Φωτεινή κατέλαβε την 5η θέση στη διοργάνωση.Το επίπεδο των αγώνων κρίθηκε ιδιαίτερα υψηλό για ηλικίες 10 ετών από τους ανθρώπους της ένωσης και γι’αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που πήρανε μέρος.
Οι προπονήσεις και οι εγγραφές του Συλλόγου συνεχίζονται κανονικά. Πληροφορίες κάθε απόγευμα στα γήπεδα δίπλα στο ποτάμι και στα τηλ. 6982771452 και 6973307331.

Add Comment